Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Laat je huid niet oud worden!

Stress, vervuiling en UV-stralen tasten constant onze huid aan. De hoeveelheid collageen en elastine neemt af en, met de tijd verschijnen rimpeltjes en onze huid wordt minder stralend.

Om dit probleem tegen te gaan, testte onze redactrice Caroline het Repairwear Laser Focus Power Couple van Clinique: een anti-age serum die het ontstaan van rimpeltjes tegengaat (Repairwear Laser Focus Wrinkel&UV Damage Corrector) en een fond de teint (Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF15). Ontdek hier wat ze ervan vond!

Caroline, 36 jaar, heeft een vrij neutrale huid en sinds enkele jaren verschijnen er steeds meer kraaienpootjes rond haar ogen. De ideale conditie dus om een anti-rimpelverzorging te testen die aangewezen is voor alle huidtypes en alle leeftijden. 

 

Caroline testte het Repairwear Laser Focus Power Couple van Clinique:

Dit Power Couple is ideaal voor mij, omdat het het verschijnen van rimpeltjes tegengaat en een vlekkeloze huid bevordert. Het is een serum met een erg aangename structuur en een fond de teint die erg licht aanvoelt op mijn huid.

De producten moeten gedurende vier weken getest worden om hun effectiviteit te bewijzen. Als ik mijn derde week in ga, worden de resultaten steeds zichtbaarder: mijn huid is veel gladder, ik heb een egalere teint en mijn rimpels zijn opgevuld.

 
De fond de teint is goed dekkend, maar toch licht en maakt ook voor de rest al z'n beloftes waar. Al ben ik geen fan van het flesje zonder pomp omdat het moeilijk te doseren is en minder hygiënisch.

Wat ik minder leuk vind aan het serum, en wat eigen is aan de producten van Clinique, is dat het niet geparfumeerd is. Ik verkies een verzorging met een subtiele geur. Maar omdat dit serum wordt aangebracht onder mijn dagcrème, is het niet echt een groot probleem. Ook het flesje van de fond de teint zou volgens mij beter zijn met een pompje. 


Het serum wordt aangebracht met behulp van een pipet, wat erg hygiënisch en praktisch is. Dat heeft me ook geholpen bij de juiste dosering van het product op mijn gezicht.

 

5 beautytips van Caroline:

  • Drink veel water en probeer een gezonde levensstijl te onderhouden.
  • Roken en alcohol drinken zijn factoren die bijdragen tot een verouderde huid. Probeer dit tot een minimum te herleiden.
  • Reinig je huid, hydrateer ze goed en draag er zorg voor. Hierdoor win je misschien een aantal jaren vooraleer men je echte leeftijd raadt.
  • Probeer er niet jonger uit te zien door tonnen make-up aan te brengen.
  • Om te concluderen: beweeg en sport voldoende, stop met roken, beperk je alcoholinname en eet niet te veel fastfood. Breng ook elke dag een hydraterende crème aan en drink twee liter water per dag.
     

Zin om deze Clinique Power Couple te winnen?


Ontdek ook tips voor andere huidproblemen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier