Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Topmodel ontwerpt make-upcollectie

Kate Moss loves Rimmel

‘Sois belle et tais-toi’ is duidelijk niet voor Kate Moss weggelegd. Naast supermodel zijn heeft Kate nog heel wat andere ambities. Haar laatste wapenfeit: een make-upcollectie voor Rimmel ontwerpen. De lipstickcollectie staat alvast op ons verlanglijstje.

Rimmel en Kate delen al 10 jaar geschiedenis. Het bedrijf wist in 2001 Miss Moss te strikken als uithangbord voor hun campagne. Een decennia later vieren ze hun collaboratie met een Kate Moss make-uplijn. En zeg nu zelf: wie vertegenwoordigt beter de London look dan deze Britse schone?

In de make-uplijn vind je 6 Kate Moss Long Lasting Finish Lipsticks terug, maar ook Extra Super WOW Lash Mascara, Union Jack Eyeshadow en om het geheel af te werken: I Love Lasting Finish Nail Polish.

Wij nemen de lipstick onder de loep. Kate Moss is er alvast lovend over: “Ik wilde eigenlijk graag een assortiment creëren van makkelijk draagbare, klassieke kleuren die ik zelf altijd heb gedragen en prachtig vond. Dat was mijn inspiratie. Van felrode tot zachtroze en huidkleurige tinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook erg belangrijk voor mij dat ze fijn waren om op te hebben. Wat je ook aanhebt, er is vast en zeker een kleur die erbij past!”


6 kleuren, 1001 mogelijkheden
. Voor iedere gelegenheid en ieder moment van de dag is er wel een lipstick uit deze collectie die bij je past. Het ultieme rood (nummer 1 ‘My Gorge Red’ en meteen ook Kates favoriet) voor een avondje stappen, nummer 3 (My Cool Nude) voor een naturel look en nummer 15 (Black Diamond) om een statement te maken. Je kunt de lipsticks ook met elkaar combineren, net zoals Kate bijvoorbeeld een leren jack over een avondjurk zou dragen.Om de producten aan te prijzen, maakte Kate Moss deze fantastische video:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Prijzen:

  • Kate Moss Long Lasting Finish Lipstick – 9.49 euro
  • Extra Super WOW Lash Mascara – 9.99 euro
  • Union Jack Eyeshadow – 11.99 euro
  • Lycra Pro Nail Polish – 6.99 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier