Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kapseltrends voor lang haar

Lange lokken maken je op en top vrouwelijk, verleidelijk én het geeft je de mogelijkheid om verschillende kapsels uit te proberen. Of je je haar nu los draagt, in een pony, gekruld of met een haarband: je hebt oneindig veel opties.

Wil je je haarlengte behouden maar heb je geen idee van wat je met je lang haar zou kunnen doen? Flair zet de nieuwste kapseltrends voor lang haar voor je op een rij.

Deze zomer kan je alle kanten op met lang haar. Denk maar aan krullen, ombré of simpelweg elke stijl waar je op dat moment zin in hebt. Aan jou de keuze om voor een meer volumineuze coupe of eerder voor stijl haar te gaan.

De lange carré

Als je je haren al enkele maanden laat groeien maar toch een leuke snit wilt, is de lange carré de beste oplossing. Extra tip: kies voor een zijscheiding voor een asymetrisch en minder streng effect.

 

De lange coupe

Heb je een zwaardere haarbos en wil je niet aan volume verliezen? Ga dan voor de lange coupe met laagjes over je volledige haarlengte. Als je eerder dun haar bent, geef je de voorkeur beter aan laagjes rond je gezichtscontouren.

 

Accessorize!

Om je kapsel nieuw leven in te blazen, kan je gebruik maken van trendy haaraccessoires zoals een boho haarband, strikjesspeldjes of stijlvolle diadeems. Nu is het enkel aan jou om een accessoire uit te pikken dat perfect bij je outfit matcht!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content