Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Razor chic

Kapseltrend: zijkant geschoren

Celebs lopen helemaal wild van undercut kapsels. De trend bestaat er uit één zijkant van je haar geschoren te dragen.

Michelle Williams

Michelle Williams

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Tilda Swinton

Tilda Swinton

Rihanna

Rihanna

Halle Berry

Halle Berry

Robyn

Robyn

Alice Dellal

Alice Dellal

Emeli Sandé

Emeli Sandé

Agyness Deyn

Agyness Deyn

Avril Lavigne

Avril Lavigne

 

Nu zelfs Michelle Williams het scheermes in haar lokken heeft gezet, kijkt niemand meer op van de zijdelingse scheertrend. De Hollywood beauties haalden de mosterd bij DJ Skrillex, die van zijn half geschoren hoofd zijn handelsmerk maakte.
 
De undercut is voor durvers, maar wie de sprong waagt heeft ‘s morgens weinig stylingwerk voor de boeg. Je kapsel zorgt meteen voor een opvallend accent in je look. 
 
Onderhoud is een andere zaak. De puntjes bijhouden mag je letterlijk nemen, afhankelijk van hoe snel je haar groeit. Wil je terug naar lang, dan sta je voor enkele vervelende uitgroeimaanden.
 
 

Tips & tricks

 
  • Gebruik een shampoo die mild is voor je hoofdhuid. Voor een undercut kapsel moet je die in topconditie houden. Schilfertjes zijn een no-no!
 
  • Let op met DIY’en. Laat je onder handen nemen door een ervaren haarstylist. Het ziet er misschien simpel uit, maar je eigen experimenten zouden wel eens slecht kunnen aflopen.
 
  • Accessorize: lange oorbellen trekken de aandacht naar je kaaklijn. Ook felle lipstickkleuren komen extra tot hun recht.
 
  • Denk er goed over na. Als het toch wat tegenvalt is het geen ramp, maar je zal toch enkele maanden geduld moeten hebben voor je weer wat uitgroeit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content