Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Je zou het misschien niet meteen denken, maar ook een vette huid heeft hydratatie nodig!

Je huid heeft dorst! Doe de test en ontdek welke verzorging bij jouw huidtype past

Samen met ICI PARIS XL

Eindelijk vakantie! Maar sla zeker je beautyroutine niet over, want je gezicht en je body hebben nú extra hydratatie nodig. Doe de test en ontdek welke verzorging bij jouw huid past!

 

Wat is jouw huidtype ? Doe de test !

Wat is jouw ideale routine voor een goed gehydrateerde huid? Daarvoor moet je eerst je huidtype kennen. Deze korte test vertelt welk huidtype je hebt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jouw ideale hydratatie-routine

Heb je een droge huid? Dit is jouw AQUA beautyroutine:


Jouw huid heeft een vochtinbrengende cocktail nodig! Kies voor producten die rijk zijn aan zuiver gletsjerwater uit de Zwitserse Alpen en hyaluronzuur.

Breng het hydraterende serum (€ 13,95) en de hydraterende crème (€ 13,95) ’s morgens en ’s avonds aan op je gezicht en hals. Gebruik de hydraterende oogcontourcrème met zuiver water van de Zwitserse gletsjers (€ 13,95) en verzorg je lippen met de hydraterende lippenbalsem (€ 5,95). Breng de hydraterende bodylotion (€ 9,95) aan na het douchen en de hydraterende handcrème (€ 7,95) voor het slapengaan.

Heb je een normale huid? Dit is jouw AQUA beautyroutine:


Ook al ziet je huid er prima uit, sla je vochtinbrengende verzorging niet zomaar over. Je huid heeft vocht nodig om schadelijke invloeden van buitenaf te kunnen weren.

Breng het hydraterende serum (€ 13,95) en de hydraterende gelcrème (€ 13,95) ’s morgens en ’s avonds aan op je gezicht en hals. Verzorg je handen met de hydraterende handcrème (€ 7,95) met karitéboter. Breng twee keer per week het hydraterende crèmemasker voor ’s nachts aan, voor een perfect gehydrateerd gezicht (€ 13,95).

Heb je een vette huid? Dit is jouw AQUA beautyroutine:


Je zou het niet meteen zeggen, maar ook een vette huid moet je hydrateren. Vooral als je matterende verzorgingsproducten gebruikt.

Breng het hydraterende serum (€ 13,95) en de hydraterende gelcrème (€ 13,95) ’s morgens en ’s avonds aan op je gezicht en hals. Gebruik het intensief voedende voetmasker met karitéboter en glycolzuur (€ 4,95). Breng één keer per week het hydraterende crèmemasker voor ’s nachts aan, voor een perfect gehydrateerd gezicht (€ 13,95).

Groot resultaat, kleine prijs


Waarom we het nieuwe AQUA-gamma zo geweldig vinden?

  • Minstens 80 % natuurlijke ingrediënten
  • Makkelijk smeerbare producten die snel in de huid indringen
  • Een intense en bewezen hydratatie gedurende 8 uur
  • Verzorgingsproducten die rijk zijn aan zuiver gletsjerwater uit de Zwitserse Alpen en aan hyaluronzuur
  • Gegarandeerd 100 % vegan producten
  • Milieuvriendelijke verpakking
  • Kwalitatieve producten voor een lage prijs


Tip: bewaar je AQUA-producten in de koelkast als het heel warm is. Dan zijn ze nog doeltreffender!
Het ICI PARIS XL AQUA-gamma is exclusief te koop bij ICI PARIS XL.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content