Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Spontaan - ongeduldig - ondernemend

Horoscoop 2012: ram

Topmaand: aprilFlopmaand: januari

Liefde en Vriendschap

Je vriendenkring zal in 2012 flink uitgebreid worden! Je ontmoet boeiende en spannende mensen, die het jaar allesbehalve saai maken. Als single val je niet meteen als een blok voor iemand, maar op vakantie beleef je wel een leuk avontuurtje. Je relatie heeft aandacht nodig, maar dat krijg je dubbel en dwars terug. Zeker je seksleven krijgt dit jaar een boost.

Carrière

Dit wordt een jaar vol spetterende en nieuwe kansen, of je nu bij je huidige werkgever blijft of niet. Heb je een briljant idee, doe er dan zeker dit jaar iets mee. Onder invloed van planeet Uranus is niets te gek.

Geld

Er vinden heel wat ups & downs plaats op dit vlak! De ene maand is het shop ‘till you drop, terwijl je op een ander tijdstip de eindjes aan elkaar moet knopen. Zorg dat je spaarrekening gevuld blijft, dan staat je in 2012 niets dramatisch te wachten.

Gezondheid

Dit hectische jaar vergt veel van je gezondheid. Je bent vaak moe of juist hyper. Maak tijd voor ontspanning en luxe verwennerij. Dan is het tempo tenminste bij te houden, zowel voor je geest als je lijf.

Pas op voor… extreem shopgedrag, want dat brengt je saldo in gevaar. En put jezelf niet te veel uit!
Kijk uit naar… een spannend, veranderlijk en uitdagend jaar, waarin dromen absoluut uit kunnen komen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content