Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hartelijk - gul - dominant

Horoscoop 2012: leeuw

Topmaand: augustusFlopmaand: april

Liefde en vriendschap

Op het gebied van gezin en relatie zet je dit jaar een bijzondere volgende stap! Denk in de richting van gezinsuitbreiding, trouwen of samen een huis kopen. Als single geniet je dit jaar vooral van onverwachte en hete onenightstands. Iets serieus zit er waarschijnlijk niet in. Wel krijg je er een aantal gezellige nieuwe vrienden bij en dat maakt het jaar wel weer heel speciaal.

Carrière

Wat job en carrière betreft wordt 2012 een topjaar! Als je voor een eigen zaak wilt gaan, is dit het goede moment. Je maakt ook kans om een promotie of een aantrekkelijke vacature in de wacht te slepen. Zolang je maar weet wat je wilt, is the sky in 2012 the limit.

Geld

Tot de zomer zit je regelmatig krap bij kas. Gelukkig ben je creatief genoeg om daarmee om te gaan. Daarna stroomt geld met grote regelmaat binnen en kan je weer lekker shoppen en geld uitgeven, óók aan luxe.

Gezondheid

Slapen gaat dit jaar wat moeizamer en ook je rug en bloeddruk kunnen het je lastig maken. Laat je niet meeslepen door alle hectiek en uitdagingen. Gun jezelf regelmatig een vrije dag of een ontspannende massage.

Pas op voor… zogenaamde vrienden die misbruik van je willen maken, zéker als het om trakteren gaat.
Kijk uit naar… veel romantiek en spannende nieuwe uitdagingen. Zowel zakelijk als privé.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier