Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hoe vermijd je grove poriën?

Door de dagelijkse invloed van hormonen, stress en vervuiling is het een absolute nummer-één-vereiste om je huidsstructuur te verstevigen. Grove poriën zijn dan ook vaak een resultaat van bovengenoemde oorzaken en dat is precies waarom Laura het Pore Refining Solutions Power Couple van Clinique heeft getest (Pore Refining Solutions Correcting Serum en Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup). Lees hier wat ze ervan vindt!

Laura (26), stagiaire, heeft een droge huid en relatief grove poriën. Het is dan voor haar ook een hele zoektocht om een aangepaste gezichtsverzorging te vinden voor haar huidprobleem.

Crème de la crème

"Voor mij bestaat de perfecte verzorging uit een crème die mijn poriën minder grof maakt en een fond de teint die licht en dekkend is, zodat ik heel de dag een natuurlijke, lichte teint heb."

Laura testte Pore Refining Solutions van Clinique:

Het product van Clinique voldoet perfect aan mijn verwachtingen. De textuur is zeer aangenaam en dringt onmiddellijk in mijn huid, een groot pluspunt aangezien ik nu dadelijk blush kan aanbrengen.

De fond de teint is goed dekkend zodat mijn huid er egaal uitziet en alle kleine imperfecties in mijn gezicht worden meteen weggewerkt. Mijn huid ziet er fris uit en ik ondervind dat de fond de teint mijn huid zelfs lichtjes hydrateert – geen paniek dus als je dagcrème bent vergeten aan te brengen!
 

3 beautytips van Laura:

  • Voor mijn grove poriën, vlekjes of rode plekjes, gebruik ik een concealer die één tint lichter is dan mijn eigen huidskleur. Bovendien kan je een goede concealer ook nog voor andere dingen gebruiken. Zo kan je er wallen mee camoufleren door de binnenhoeken van je ogen subtiel te ‘highlighten’.
  • Om alle aandacht van mijn grove poriën weg te trekken, gebruik ik een opvallende lippenstift, al let ik er op dat de kleur wel bij mij past zodat het niet lijkt alsof ik in een pot verf ben gevallen! Ik houd dan ook altijd vast aan één regel: gebruik kleur op je lippen of op je ogen, maar nooit op beide!
  • Voor een frisse look gebruik ik bovenop mijn fond de teint die dicht aanleunt bij mijn natuurlijke huidskleur nog een een beetje blush en poeder. Zo zie ik er ineens ook een beetje bruiner uit! 

Zin om dit Clinique Power Couple te winnen?


Ontdek ook tips voor andere huidproblemen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier