Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Haal je Flair lentepakket in huis!

De zon laat steeds meer van zich zien. Hoog tijd dus om je lichaam klaar te stomen voor een hete zomer! Dat kan met het Flair lentepakket: 11 verwencadeautjes voor maar € 39,95 i.p.v. € 128,39 (inclusief verzendkosten).

Zin om jezelf eens in de watten te leggen? Surf snel naar Shedeals en bestel het lentepakket, want de voorraad is beperkt. Bekijk hieronder wat je allemaal in deze reuzeleuke goodiebag terug kunt vinden.

Hoe bestel ik mijn Flair lentepakket?

Exclusief aanbod: Flairlezeressen kopen dit pakket voor maar € 39,95 (incl. verzendkosten). De winkelwaarde bedraagt € 128,39. Dat is 69% korting! Surf dus nu naar Shedeals door op onderstaande button te klikken. Wees snel, want op = op! 

Deze aanbieding is geldig t.e.m. 21 juni 2013 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht om aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Indien je van dit recht gebruik wenst te maken, kan je de producten via de Post aan ons terugsturen. Volg daarbij de instructies in het pakje. Indien de voorraad is uitgeput, word je hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, samen met een nieuwe leveringsdatum onder voorbehoud.. Voor privacyclausule, zie infopagina achterin je Flair. * Sanoma Magazines Belgium – klantendienst, Telecomlaan 5-7, 1831 Diegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier