Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nintendo

Zin om games te testen en een Nintendo 3DS XL te winnen?

Flair zoekt een lezeres om Nintendo-games te testen

Flair zoekt een nieuwe lezeres om Nintendo-games te testen. Die lucky girl mag games op de nieuwe Nintendo 3DS XL testen en daar verslag over uitbrengen op onze site. Als de actie is afgelopen, krijgt ze de console en drie games cadeau!
Animal Crossing, Professor Layton, Super Mario Bros 2, Art Academy, Style Boutique… De Nintendo 3DS XL verzekert een buitengewone spelervaring. Dankzij het handige formaat en de praktische opties kan je de console makkelijk overal met je meenemen.

De Nintendo 3DS XL is ook een leuke metgezel tijdens je vakantie. Met de ontelbare games kan je ontspanning zoeken, je hersenen trainen of lekker creatief zijn.

Flair heeft 'Animal Crossing' alvast getest

Het spelletje Animal Crossing is perfect om even je gedachten te verzetten. Verken je nieuwe dorp, personaliseer je personage en leer hem van alles bij door je huis in te richten of te gaan shoppen.

animal crossing nintendo DS

Multimediajournaliste Virginie heeft de game Animal Crossing getest & goedgekeurd

"Wat ik het leukste vind aan de game Animal Crossing, is dat je het volledige kan personaliseren. Eerst kies je naar waar je wil gaan. Ik koos voor Hawaï, omdat dat ook in het echt mijn droombestemming is. Daarna creëer je je personage, dat je ook helemaal personaliseert: geslacht, naam, leeftijd… Het mijne heet Gigi en is zelfs de burgemeester van Hawaï. Niet slecht, toch?

Als je daarmee klaar bent, kan je beginnen aan je leven in de Animal Crossing-wereld: je plukt fruit om te eten, je kiest je lapje grond, je gaat langs bij een makelaar om te kiezen welk soort huis je wil bouwen en je gaat werken om geld te verdienen om goed aan je nieuwe leven te kunnen beginnen.

Omdat ik niet echt gewoon ben om met een spelconsole te spelen, was ik bang dat het me niet zou lukken, maar de uitleg en de ervaringen van de andere personages zorgen ervoor dat meteen mee bent en dat je weet wat je moet doen en naar waar je moet gaan. Kortom: je bent snel ingeburgerd in deze superleuke, kleurrijke wereld."


Als je je hersenen wilt trainen, kies je beter voor de avonturen van Professor Layton. Puzzelen, raadsels oplossen en diep nadenken doe je allemaal in een supertoffe wereld.

Ben je eerder creatief? Maak dan in het spel Art Academy een afspraak met professor Vince. Hij leert je nieuwe tekentechnieken. Je kunstwerken kan je achteraf ook delen.

Meer info vind je op nintendo3ds.be.

Heb jij zin om deze en nog zeven andere games te testen op de Nintendo 3DS XL? Dat komt goed uit, want wij zoeken een nieuwe Nintendoambassadrice. Haar taken:

* 5 games op de Nintendo 3DS XL testen.

* Een artikel schrijven en haar top 3 van de 5 geteste games opstellen.

* De Nintendo 3DS XL + haar 3 favoriete games in ontvangst nemen.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content