Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bekijk de Pantene Aqua Light Superswisssh!

Flair & VIJFtv stellen voor: de Superswisssh

Ook wel eens last van zwaar haar en dus van een slecht humeur? Dan ben je alvast niet de enige! Zowat de helft van alle West-Europese vrouwen heeft er wel eens mee te kampen. Daarom is er nu Panene Aqua Light: een set verzorgingsproducten die je haar het luchtige gevoel geven waar je zo naar verlangt. Ideaal voor de perfecte swisssh!

De wàt?

Swissshen met je haar: beweeg je hoofd 180° in een vloeiende beweging en laat je haar de rest doen. Simpel, maar oh zo leuk met gezond uitziend, licht haar!

Op de Pantene website vind je nog meer tips voor de perfecte swisssh.

De Superswisssh staat online!

Flair en VIJFtv gingen op zoek naar dames met een hoge swissshfactor. Je kon je inschrijven op onze website en 30 gelukkigen kwamen op 12 maart naar de VIJFtv studio’s voor de opname van hun swisssh.

Het resultaat, een superswisssh :

Uit deze finalisten kiest de jury de beste swisssher. Zij krijgt een eigen tv-spot op VIJFtv (5 seconden tag on), waarin ze haar swissshkunsten aan de wereld mag tonen. Deze spot is on air vanaf 29 maart en te zien op onze website en die van VIJFtv.

Pantene Aqua Light: gedaan met zwaar haar

Ben jij dat zwaar aanvoelende haar ook zo beu? Het nieuwe Pantene Aqua Light gamma haarverzorging is gebaseerd op in water oplosbare reinig- en spoeltechnologie. Gedaan met productrestjes die op het haar achterblijven en het verzwaren. Een andere baanbrekende technologie zorgt ervoor dat de nieuwe en uiterst vloeibare verzorgende ingrediënten heel nauwkeurig gedoseerd worden. Je voedt je haar, terwijl het toch uiterst licht en tintelfris aanvoelt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier