Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Love your body ligt nú bij ZEB

Flair heeft haar eigen kledinglijn!

Een grote droom van de Flairredactie is eindelijk in vervulling gegaan: Flair brengt haar eigen collectie op de markt! ‘Love your body’ is een kledinglijn van en voor mensen die trots zijn op hun lijf en het in de verf willen zetten met hippe én draagbare mode.

Hoofdredactrice Mie Van der Auwera: “Kleding à la Flair moest budgetvriendelijk zijn, vrolijk, elegant voor elke maat en figuur en het optimisme van Flair uitstralen. Kortom, kleren waar je blij van wordt als je in de spiegel van het pashokje kijkt. In samenwerking met Zeb is dat a mission accomplished!”

Kleed je met Flair!
Wekelijks een knaller van een tijdschrift in de winkels brengen: dat kunnen we. Experimenteren en combineren met de nieuwe mode? Kunnen we ook. Maar kleren ontwerpen? Daarvoor kon Flair wel wat hulp bij gebruiken. In multimerkenwinkel ZEB vonden we onze ideale partner: de ontwerpers van ZEB gingen aan de slag met een wishlist van de redactie… en wij zijn heel enthousiast en trots op het resultaat. De Flair Collection heet niet voor niets Love your body: de jurkjes, jassen, broeken en T-shirts zijn fashionable, betaalbaar en draagbaar voor al onze lezeressen. We willen het dan ook van de daken schreeuwen: wees blij met je lijf en accentueer je pluspunten!

Voor de verkooppunten, check www.zebweb.be.
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier