Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Schrijf je in!

Flair en Venus gaan op zoek naar de Mooiste Benen van België

Zoals elk jaar gaan Flair en Venus ook dit jaar op zoek naar de ‘Mooiste Benen van België’. Heb jij eindeloze benen of ben je trots op je gespierde exemplaren? Schrijf je dan zeker in voor de verkiezing en zet op 4 mei je beste beentje voor tijdens een leuke shooting om het avontuur te starten…

Zin om deel te nemen?

Jezelf inschrijven is zo simpel als 1,2,3. Het volstaat om een foto – waarop je benen goed zichtbaar zijn – op te laden. Wij doen de rest en selecteren samen met Venus de 10 paar mooiste benen.

De 10 finalisten worden op vrijdag 4 mei uitgenodigd in Brussel om samen een toffe video te maken. Daarna is het aan jullie om te stemmen op je favoriete paar benen.

Klik hieronder om je in te schrijven en een foto op te laden of de concurrentie te ontdekken:

 

Venus Proskin, dat is scheren in alle zachtheid

  • 82% zegt een droge huid te hebben
  • 60% beweert een gevoelige huid te hebben

*Uit intern onderzoek uitgevoerd door Venus in de US in 2008/2009

“Tijdens het scheren wordt de bovenste huidlaag verwijderd wat kan leiden tot vochtverlies. Als een vrouw van nature een gevoelige of droge huid heeft, dan kan de huid van de benen hierdoor nog droger en schilferig worden.”

Het nieuwe Venus ProSkin gamma bestaat dan ook uit mesjes die de gevoelige huid in alle zachtheid scheren zonder ze te irriteren:

  • Met 5 mesjes verwijder je meer haartjes in slecht één beweging.
  • De vijf mesjes worden omringd door een hydraterende beschermlaag die ervoor zorgt dat de mesjes snel en soepel over de huid glijden.


Probeer de Venus Proskin Sensitive of MoistureRich gratis uit!

Begeef je voor 30 april 2012 naar de dichtsbijzijnde Carrefour om van dit aanbod te genieten.

Via terugbetaling – beschikbaar in de deelnemende winkels tussen 1 en 30 april zolang de voorraad strekt zie voorwaarden in de deeldemende winkels.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier