Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een nieuwe outfit voor een klein budget

Feestoutfit: uitblinken met pailletten

 

Pailletten en glitters zijn deze winter een vaste waarde geworden in de winkelrekken. Uitblinken – letterlijk dan – tijdens de feestdagen is dus geen moeilijke opgave.

Ben je nog steeds op zoek naar een eindejaarsoutfit? Dan kun je de zoektocht staken, want samen met Shoe Discount stelden wij een volledige party outfit samen voor nog geen 120 euro!

 

Je hebt het cadeautjespeil onder de kerstboom een serieuze boost gegeven, maar dat betekent ook dat het budget voor een nieuwe eindejaarsoutfit heel wat kleiner is geworden… Flair to the rescue! Wij vonden op de webshop van Shoe Discount reeds een feestjurkje voor maar 29,99 euro. 
 
En wat zou Flair zijn als we je niet meteen ook wat outfitinspiratie meegeven?  Hieronder een voorbeeld van hoe wij de ideale feestoutfit zien: een spectaculair jurkje, een paar schoenen (plat of hakken), een blazer om je warm te houden en een clutch om je musthaves in op te bergen. En dat allemaal voor nog geen 120 euro!

Outfit 1

TOTAAL: € 107,96

Outfit 2

TOTAAL: € 112,96

 

Zin om deze outfit in huis te halen? Dat kan hier!


 

OPGEPAST! Door het grote succes is het jurkje niet meer beschikbaar via de webshop. Het jurkje is in de meeste winkels wel nog verkrijgbaar. Om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden, klik hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content