Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

“Eindelijk een product dat mijn intieme zone respecteert”

Saforelle verzacht irritaties en beschermt de intieme delen.

Je verwent je haar met een milde shampoo, je huid met een voedende crème, je lippen met een hydraterende balsem … Maar wat doe je voor de bescherming van je intieme zone ? Onze lezeressen testten de Zachte Wasoplossing van Saforelle.

“Ik had niet gedacht dat ik een verschil zou merken wanneer ik Saforelle zou gebruiken of niet. Maar ik merkte toch een verschil. Ook had ik wat irritatie in de testweek. Door Saforelle is deze irritatie verdwenen.”

 

“Het is een heel zacht product, waardoor je na gebruik een proper en comfortabel gevoel hebt. Het ruikt ook echt lekker en dit voor lange tijd. Ik durfde voordien wel eens last hebben van irritaties in mijn intieme zone, maar sinds ik Saforelle gebruik, heb ik daar geen last meer van. Voor mij is Saforelle een blijvertje! “

 

“Doet wat het belooft. Neutrale geur en zachte textuur, die zeker niet prikt of irriteert.”

 

Saforelle

Intieme hygiëne, in alle zachtheid

De Zachte Wasoplossing van Saforelle is dé referentie op het gebied van dagelijkse intieme hygiëne. Deze 2 in 1 verzorging :

 

  • Verlicht irritatie* en ongemak**.
  • Beschermt de intieme zone dag na dag.

 

De zachte formule zonder zeep of antiseptica is verrijkt met natuurlijke extracten van kliskruid, een plant die bekendstaat om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen. Je kunt de Wasoplossing van Saforelle dagelijks gebruiken voor een persoonlijke hygiëne in alle zachtheid, die de intieme balans respecteert**.

Verkrijgbaar in apotheken en drogisterijen in verschillende verpakkingen: 100 ml, 250 ml, 500 ml en econavulling van 400 ml.

 

Voor meer informatie: www.saforelle.be

 

 

*Beoordeling van het verzachtende effect na eenmalige toepassing via een stinging test uitgevoerd bij 20 vrijwilligers tussen 19 en 67 jaar, 1.10_10min, 07.09.2015.

** Gebruikstest onder gynaecologisch toezicht uitgevoerd op 23 vrouwen tussen 20 en 70 jaar, toepassing op de externe intieme delen eenmaal daags gedurende 28 dagen, 1.02.G_ 28J, 19.10.2015.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier