Home Dit is de winnares van Flair Model 2016...

Dit is de winnares van Flair Model 2016…

Driewerf hoera!

  Confetti en champagne: we weten eindelijk wie de winnares van onze Flair modellenwedstrijd is en naar huis gaat met de titel 'Flair Model 2016' én een modellencontract bij Model's Office.

  Driewerf hoera voor de 16-jarige Josephine-Charlotte Lecluyse uit Kuurne want zij mag zich vanaf nu Flair Model 2016 noemen en treedt zo in de voetsporen van Sarah Jacobs. 10 prachtige meisjes streden mee naar deze begeerlijke titel maar helaas kan maar één iemand zich officieel Flair Model 2016 noemen. Proficiat Josephine-Charlotte!

   

  Frederik De Swaef, hoofdredacteur Flair: 'Uit bijna 1000 inschrijvingen, waarvan 678 uit Vlaanderen en 313 uit Wallonië, werd Josephine-Charlotte Lecluyse terecht tot winnares uitgeroepen. Deze 16-jarige studente toerisme uit Kuurne heeft een frisse look, én is uniek dankzij haar sproetjes. Ze is mooi groot, elegant en op onze eerste shoot bewoog ze al heel natuurlijk en vlot. Een mooi meisje met een toffe persoonlijkheid vol enthousiasme en ambitie: het ideale pakket voor een Flairmodel. Ze kan verschillende looks en poses aan: van stijlvol over sexy tot uitbundig en gek. Net als Flair zelf, dus.'

   

  Niet alleen haar stralende lach zal haar ver brengen, het zijn vooral haar enthousiasme en gedrevenheid die haar een grote voorsprong op de andere kandidaten hebben gegeven.

   

  Pierre Eggermont, directeur Model's Office: 'De Flairmodellenwedstrijd is de grootste en bekendste modellenwedstrijd van de Benelux, en de winnares van deze 35ste editie, Josephine-Charlotte, heeft de uitstraling van een toekomstig topmodel: ze heeft de brains én de body! Josephine-Charlotte heeft niet alleen de juiste look en een flawless huid, ook haar maten zijn perfect. Trouwens, niet alleen haar stralende lach zal haar ver brengen, het zijn vooral haar enthousiasme en gedrevenheid die haar een grote voorsprong op de andere kandidaten hebben gegeven. Kortom: haar toekomst als model is verzekerd!

   

  Josephine-Charlotte Lecluyse

   

   

   

   

  Proudly sponsored by

   

   

  logo flair model 2016

   

   

  logo flair model 2016  studio

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.