Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week in Flair

Míjn man? Homo?

Op een dag kwam het eruit: hij was verliefd op een ander. Een man. En dan probeert Margot het onmogelijke: samenleven met haar man én zijn nieuwe lief.

 

Zo maken jullie de wereld mooier!

Misschien gaf jij vandaag nog geld aan een bedelaar. Of probeer je vaak vegetarisch te eten? Super, want dan geloof jij ook dat kleine dingen de wereld mooier kunnen maken. Net als deze lezeressen. Naïef? Nee, lief!

 

'Oef. Die zieke borst is weg'

Nicky en Christel, twee straffe vrouwen. Allebei kregen ze op een dag de diagnose 'borstkanker' te horen. Maar allebei gingen ze dapper de strijd aan, die ziekte zou misschien hun borsten aantasten, maar niet – no way – hun vrouwelijkheid. Vandaag zijn ze sterker dan ooit.

 

Hobby: boksen

Voor deze drie sterke vrouwen is er geen mooiere ring dan… de boksring. Boksen is hun uitlaatklep, hun bron van zelfvertrouwen, en voor lezeres An was het zelfs haar redding.

 

Geen make-up op zondag

20 do's & dont's voor een prachthuid

Hoe heette dat goede serum ook alweer? In welke volgorde moet ik smeren? Of: welke dagcrème gebruik jij eigenlijk? Elke dag word ik overstelpt met huidvragen, en die beantwoord ik natuurlijk graag. Deze 20 vragen houden jullie het meest bezig!

 

magstore

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier