Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Jij komt toch ook!

De Flairstanden!

18 oktober is het weer Flair Shopping Day! Dit jaar valt er nóg meer te beleven en geniet je van nóg meer verrassingen en kortingen.

FLAIR BEAUTYSTANDEN
Flair Beautystand
Droom je ervan eens opgemaakt te worden als een echt fotomodel? Grijp je kans aan onze Beautystand waar Flairvisagisten je volledig opmaken met de make-up van e.l.f. Je loopt de hele dag te stralen in het Shopping Center!

Flair Haarstand
Flairkappers geven je kapsel een trendy schwung. Ze geven je leuke opsteekideeën en massa’s tips voor een kapsel met nét dat ietsje meer. Na je bezoek aan deze stand zie je er helemaal anders uit!

Flair Ogenstand
Ben je benieuwd welke oogschaduw jouw blik betoverend maakt? Haast je dan naar de Ogenstand. De Flairvisagisten geven je ogen een volledig nieuwe look in de trendy oogmake-up van e.l.f.

Flair Ponyknip stand
Al een tijdje je lange lokken beu, en wil je stiekem graag die hippe pony? Loop dan langs bij de Ponystand en vertrouw op de Flairkappers. Ze knippen de perfecte pony bij jouw gezicht.

Flair Stylingstand
Hou je van kleurrijke kleding maar weet je niet welke kleur bij jouw type past? De Flairstylisten geven je op de Flair Stylingstand persoonlijk advies zodat jij vanaf nu altijd straalt, in elke outfit!

FLAIR FUN STANDEN
Flair Handleesstand
Ben jij nieuwsgierig naar je hoofdlijn, levenslijn, lotslijn of hartlijn? Haast je dan naar de Flair Handleesstand en kom te weten wat de Flairhandlezers te vertellen hebben over jouw leven.

Flair Vespastand
Klim op een Vespa, kies een leuke achtergrond en zing mee met jouw favoriete song. Zo maakt onze filmploeg een leuk cruisefilmpje van jou en je vriendin! Neem nadien zeker een kijkje op www.flair.be, want alle filmpjes komen online!

Flair Biechtstoel
Kruip in onze biechtstoel en onze Flairredactrices vertellen je hoe je je kunt zuiveren van alle zonden. Nadien krijg je een Flaircadeautje voor je goede moed.

Flair Borstenflash
Laat naar je borsten kijken! Duik in onze Borstenflash, neem een foto van je borsten en wie weet staat jouw decolleté nadien wel in Flair.


FLAIRSTAND
Hier kun je terecht voor alle praktische info. Bovendien ontmoet je er zeker iemand van de Flairredactie.

Flair Cadeaustand
Wij vinden het heerlijk om onze lezeressen te verwennen en daarvoor is de Flair Shopping Day de perfecte gelegenheid! Iedereen die ons op 18 oktober een sms’je stuurt, krijgt een leuk Flaircadeau. Aan deze stand kun je jouw verrassing afhalen.

Flair Borstenstand
Flair zet zich dit jaar opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker en vroeg een aantal mannelijke BV’s hun handdruk te plaatsen op unieke Flair-T-shirts. Het T-shirt van jouw favoriete BV kun je alleen tijdens de Flair Shopping Day kopen. Haast je dus naar onze Flair Borstenstand en ontdek welke BV’s de T-shirts signeerden.

FLAIR PRODUCTIE STANDEN
Flair Fotostand
Kom kijken hoe de Flairfotografen onze lezeressen vereeuwigen op papier. Wie weet pikken ze jou wel uit het publiek en sta je een paar weken later in Flair!

Flair Voor & Na-stand
Onze beroemde Voor & Na-stand mag ook dit jaar niet ontbreken! Onze Flairredactrices pikken een paar lezeressen uit het publiek voor make-upproducties. Wie weet, verschijn jij nadien wel in jouw favoriete weekblad!

En dit valt er nog meer te beleven!

  • 4 spectac

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier