Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

+ deze seksspeeltjes helpen je daarbij.

Dé 4 ultieme tips voor meer zelfvertrouwen in bed

Samen met EasyToys

Nu de laatste flessen Aperol en zonnecrème en ook de strandlakens en bikini’s alweer voor een jaartje in de kast belandden, wordt het hoog tijd om het ook binnenshuis weer heet te maken. Deze 4 tips kunnen jullie samen uitvoeren om jou de nodige zelfvertrouwenboost te geven tussen de lakens.

1. Ontdek samen je lichaam

Wen aan je lichaam door er samen naar te kijken. Laat het licht eens aan en bekijk elkaar en jezelf van kop tot teen bij wijze van voorspel. Je zal de connectie met je eigen lichaam en met elkaar al snel voelen versterken. Wie goeie seks wil, moet er bovendien over kunnen praten. Vertel je sekspartner waar jij zo van geniet in bed. Vind je het moeilijk om een gesprek zomaar te starten? Probeer het dan met behulp van een sexy kaartspel.

2. Stop met nadenken

Waarom zei die collega zoiets naars in die meeting vanmiddag? Zou ik morgen verse lasagne maken? En wanneer vond de Guldensporenslag ook weer plaats? Het zijn allemaal vragen die zomaar zouden kunnen oppoppen in je hoofd tijdens de daad. Onze raad? Weg ermee! Wanneer jullie playtime erop zit, kan je er eindeloos over piekeren, maar laat ze buiten de slaapkamer. Te veel nadenken leidt tot een acute seksmooddip en daar heeft niemand zin in. Leef in het moment en geniet van alles wat je voelt. Tip: als je met een kinky starterskit als deze aan de slag gaat, heb je geen tijd om aan iets anders te denken. It’s playtime!

3. Voel je sexy

Want dat ben je. You are stunning! Knoop dat maar goed in je oren. Jij bent prachtig. En als je jezelf nog niet helemaal kan herkennen in die gedachte, kan een gewaagd lingeriesetje daar misschien wel bij helpen. Vanaf dat jij jezelf sexy voelt, ga je dat automatisch ook uitstralen. En die uitstraling bezorgt je dan weer automatisch meer zelfvertrouwen. Er is niets zo sexy als een vrouw met zelfvertrouwen. Je sekspartner wil écht van jou genieten en ’t liefst in vol ornaat. Ga gerust ook wat vaker on top als je dat leuk vindt. Zo toon je niet alleen aan je bedpartner, maar vooral ook aan jezelf dat je er écht mag zijn.

4. Masturbeer!

De allerbelangrijkste tip hielden we tot het laatst. Want hoe kan je zelfverzekerd zijn in bed als je niet weet wat je leuk vindt? Je kan jezelf aanraken en masturberen met je vingers, maar er zijn ook een heleboel seksspeeltjes op de markt die de zoektocht naar je eigen genot nog een stukje makkelijker maken... Wij tippen enkele top-investeringen die je zelfvertrouwen een boost geven! Onze pro-tip? Samen een koppelspeeltje gebruiken. Dit koppelspeeltje is het populairste op de markt. Bekijk eerst samen de instructievideo en ga dan samen aan de slag, natuurlijk mét de lichten aan.

Teazers Pair Vibrator

Teazers Pair Vibrator

Teazers Pair Vibrator

€ 49,99  –  Loveboxxx via EasyToys.be

Hier te koop

Wetlook Bh-set Vesper

Wetlook Bh-set Vesper

Wetlook Bh-set Vesper

€ 23,99  –  EasyToys.be

Hier te koop

First. Kinky [S]Experience Starter Set

First. Kinky [S]Experience Starter Set

First. Kinky [S]Experience Starter Set

€ 34,99  –  EasyToys.be

Hier te koop

Glijmiddelen en toycleaner

Glijmiddelen en toycleaner

Glijmiddelen en toycleaner

€ 9,99  –  EasyToys.be

Hier te koop

Geprikkeld? Ontdek het grootste seksspeeltjesaanbod op EasyToys.be.

FLAIR STORIES