Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Flair en Clinique staan te popelen om de winnares bekend te maken!

Cliniques 3-Stappen Ambassadrice is…

Amper drie minuten per dag in ruil voor een stralende huid. Een kleine moeite die Melissa maar al te graag in haar schema opnam. Trouwe fan als ze is, nam ze deel aan de grote Cliniquewedstrijd. Resultaat? Ze mag zich vanaf heden Ambassadrice van het 3-Stappen Systeem noemen!

Twee maanden geleden riepen we onze surfers op een Clinique Room op te richten en hun beautykennis op het wereldwijde web te verspreiden. De prijs was niet meer dan een volledig jaar gratis Clinique-producten, een coaching voor jou en je vriendinnen én de titel van Cliniques 3 Stappen Ambassadrice.

Wij bij Flair zijn super blij want het is een van onze Flairfans Melissa die dit alles in de wacht kon slepen met haar Flair.PuurAllure Room. En helemaal terecht, want ze ging geen enkele uitdaging uit weg. (Lees: stalkte haar vriendinnen om deel te nemen, schreef met volle overtuiging tutorials en is een Cliniquefan in hart & nieren.)
 

Wij waren benieuwd hoe ze met dit alles omging….

 • Ben je een grote Clinique-fan?
  Ik ben al enige tijd een trouwe Clinique-consument. Hoewel ik student ben en dus ook moet uitkijken wat ik doe met m'n geld, spendeer ik het liever aan iets die wat duurder is maar dan tenminste werkt. Ik heb zelf een zeer droge huid en Clinique is het merk die me daarvan verlost. Toen ik tijdens het surfen op de wedstrijdpagina terechtkwam, zei ik tegen mezelf: 'Waarom ook niet?'
 • Wat was je reactie toen je hoorde dat jij de winnaar was?
  Ik was de bekendmaking zonder al te veel concentratie aan het lezen toen ik mijn naam zag staan. Het heeft toch wat tijd gekost om tot me door te dringen. Ik heb de tekst nog enkele malen opnieuw gelezen, want ik kon het maar niet geloven. Blij is een heuse understatement van wat ik op dat moment voelde.
 • Wat betekent het voor jou om 3-Stappen Ambassadrice te zijn?
  Ik ben voor het eerst met Clinique in aanmerking gekomen op het aanraden van een verkoopster. Sindsdien was ik helemaal verkocht. Ik gebruik dagelijks het 3 Stappen Systeem, maar mij all time favourite is de Moisture Surge crème. Ambassadrice zijn is dus een hele eer, want ik wil de mensen echt wel overtuigen van het merk's doeltreffendheid.
   
 • Al enig idee wat je met de prijs zal doen?
  Een groot deel van mijn dagdagelijkse producten zijn bijna op. De gratis producten zijn dus zeer welkom!

   

Nog niet kennisgemaakt met Clinique 3-Stappen?

3 Stappen, 3 Minuten, 2 Keer per dag. Zo simpel is het! Bekijk de info en het volledige gamma hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier