Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

BOURJOIS: deze 4 producten zitten standaard in ons make-uptasje

Flair & Bourjois
Met de zomer in aantocht hebben we enorm veel zin om ons make-uptastje helemaal opnieuw in te delen. Helloooo summer look! Wij testten speciaal voor jullie vier nieuwe producten van Bourjois en dit is ons verdict.

makeup

 

De Volume Reveal Mascara

De verpakking van deze mascara is echt heel origineel, want… hij bevat een spiegeltje! Handig voor als je 's morgens liever tien minuten langer in je bed blijft liggen en je dus je make-up moet doen op de trein (happens all the time!). Wij zijn ook wel fan van de driehoekige vorm, want zo rolt onze mascara niet van tafel. De mascara geeft – zoals beloofd – superveel volume voor de perfecte curly lashes.

 

mascara

 

Het Nude Palette

Dit palet van Bourjois is top. Plus: het draaibare spiegeltje zorgt ervoor dat je altijd het beste licht hebt. De oogschaduw heeft een brede waaier aan kleurtjes die echt iedereen staan. Wij appreciëren vooral de hoge pigmentatie en het feit dat ze makkelijk aan te brengen zijn, perfect voor een mooie dégradé.

 

ppalette

 

De eyelinerstift ultra black slim 

OMG! Wij hebben zonder overdrijven tien eyelinerstiften in ons make-uptasje zitten, maar deze wordt ongetwijfeld onze nieuwe favoriet! De extra fijne punt maakt het easy peasy om je wing te zetten en mooi te laten uitlopen. Deze eyeliner van Bourjois is supergepigmenteerd en geeft al met één streek een mooie zwarte lijn. Ideaal als je twee linkerhanden hebt (guilty!).

 

eyeliner

 

Het Brow Palette

Sinds het bestaan van Cara Delevingne dromen we allemaal van die prachtig volle wenkbrauwen. Om de natuur een handje te helpen gebruiken wij deze zalige wenkbrauwkit van Bourjois: een getinte was, een fixerende poeder en een highlighter, allemaal samen met een handig borsteltje. Hoe dat in zijn werk gaat? Je gebruikt eerst de spiraalvormige borstel om de was aan te brengen en met de platte borstel breng je het fixerende poeder aan. Eindigen doe je met een beetje highlighter net onder de wenkbrauwen en rond de ogen om de blik open te trekken.

 

brow

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier