Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

BLOGGERS TESTEN: Gedaan met smeren, sprayen is in!

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”657799″][vc_column_text]© sofiemarie Gielen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Tijdens de koude winterdagen moeten we onze huid éxtra in de watten leggen.  Om een droge huid tegen te gaan, is het een must om goed te hydrateren. Een goede bodylotion speelt hierin een grote rol. Maar heb je niet altijd zin of tijd om je élke dag in te smeren?

Le petit Marseillais speelt hier perfect op in en komt op de proppen met 3 verschillende ‘Express body Sprays’: even sprayen op je huid en klaar!

Deze bloggers zijn alvast overtuigd![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

1. Blogger Emma van beautyandabow.be


[/vc_column_text][vc_single_image image=”657823″ alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]”Goede huidverzorging en hydratatie is enorm belangrijk. Dat weet ik zelf als de beste. Ik heb al jaren enorm veel problemen met mijn huid en vooral met die op mijn benen. Ik ben erg tevreden met deze bodyspray’s en zal ze zeker opnieuw kopen. Ik merk dat ik nu elke dag naar het product grijp en dat is al een hele verbetering met vroeger. Mijn huid is dus ook veel beter gevoed dan normaal.”

Lees de volledige blogpost hier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

2. Bloggers Helena & Nele van fivemoreminutes.be


[/vc_column_text][vc_single_image image=”657827″ alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]Met deze Bodysprays van Le Petit Marseillais, is ‘smeren’ verleden tijd. Want vanaf nu gaan we allemaal ‘sprayen’. Want let’s face it: we hebben die tijd gewoon niet om élke dag grondig in te smeren met een hydraterend goedje. Het systeem is handig, snel én werkt hydraterend voor de huid. De sprays verdienen een vast plekje in onze badkamer!

Lees de volledige blogpost hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

3. Blogger Fie van Hola-Nova.be


[/vc_column_text][vc_single_image image=”657961″ alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]”Wat op de fles staat klopt, je kan ze ondersteboven gebruiken! Wat bijzonder! En wel zo makkelijk als je bijvoorbeeld je kuiten in wilt smeren. De bodysprays brengen een fijne nevel aan, ideaal! Zo hoef je zelf niet veel meer te smeren, bovendien trekt het product erg snel in… geen vettig of plakkerig laagje dus!”

Lees de volledige blogpost hier[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

4. Blogger Tessa van Bubblesandmacaroons.com


[/vc_column_text][vc_single_image image=”657973″ alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]”De geur is fantastisch! Je kan ze heel goed ruiken, maar ze zijn niet overweldigend. Ik ben zelf nogal lui als het gaat om hydrateren, daarom is dit product zo perfect voor mij. Ik sla de hydratatie meestal over, omdat het zo tijdrovend is. Maar met de Le Petit Marseillais sprays, is dat allemaal verleden tijd!”

Lees de volledige blogpost hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

5. Jelissa van joliette.be


[/vc_column_text][vc_single_image image=”657976″ alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]”De melk zelf is licht van textuur, voelt fris op de huid, smeert lekker uit en trekt heel snel in. Je hoeft dus niet te wachten met kleren aantrekken. Je huid voelt soepel en ruikt superlekker, maar subtiel genoeg om te combineren met je parfum du jour.

In het bijzonder geschikt voor drukke dagen waar je toch een klein verwenmoment wil inlassen.”

Lees de volledige blogpost hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

6. Vlogger Sofiemarie Gielen


[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]”Het hele grote voordeel aan deze nieuwe producten is absoluut de absorptie! Totaal geen vettige laag, deze trekt meteen zo goed in, niet te geloven. Ik ben blij dat ik eindelijk een bodylotion heb gevonden die wél meteen in mijn huid trekt! Ik ga de bodysprays echt veel gebruiken, omdat ze erg gemakkelijk zijn.”[/vc_column_text][vc_column_text]

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ben jij ook overtuigd?!


Wil je deze zonnige en instant hydraterende sprays zelf uitproberen? Ga dan snel naar de winkel en haal de Express Body Sprays van Le Petit Marseillais in huis.

Meer info: lepetitmarseillais.be/nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier