Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Doe de enquête

Bedpartners: what’s your number?

De komst van de romantische komedie ‘What’s you number?’ is meteen een goede drijfveer om ook jullie eens op de rooster te leggen over het topic bedpartners!

Ally Darling’s (Anna Faris) haren komen overeind wanneer ze in een magazine leest dat vrouwen die meer dan 20 bedpartners hebben gehad, nooit een man zullen vinden. Met de teller op 19, besluit ze met behulp van sexy buurman (Chris Evans) haar exen op te sporen om te zien of de ‘de ware’ niet heeft laten schieten…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoe zit het bij jullie? Houden jullie de lippen stijf op elkaar wanneer iemand naar je aantal bedpartners vraagt of ben je tevreden over elke verovering. Vul de enquête (anoniem) in zodat wij kunnen uitpluizen hoe het er in de Belgische slaapkamers aan toe gaat. Terwijl we de resultaten van de Flairettes afwachten, kun je reeds een kijkje nemen op de internationale site met de cijfers van alle andere landen. Uiterst interessant!


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier