Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wie won er met de Purina PRO PLAN wedstrijd?

Allesbehalve een hondenleven!

Een tijdje geleden kon je meespelen met de Purina PRO PLAN wedstrijd, en een superleuk weekend voor 2 winnen. Voor een keer was een hondensitter zoeken niet nodig, want je trouwe viervoeter mocht gewoon lekker mee!

5 beloftes

Al meer dan 80 jaar houdt PRO PLAN zich bezig met het ontwikkelen van hondenvoer. Het resultaat is een productassortiment dat honden de voeding geeft die ze nodig hebben om een gezond en gelukkig leven te leiden.

Nestlé Purina voerde heel wat studies uit naar hondenvoer, en daarom kan PRO PLAN zich engageren tot deze 5 beloftes*:

1. Bewezen resultaten op basis van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.
2. Lekkere voeding met een heerlijke smaak, dankzij de speciaal geselecteerde stukjes vlees als belangrijkste ingrediënt.
3. Een zeer goede verteerbaarheid van de zorgvuldig gekozen ingrediënten.
4. Een goede gezondheid en ongekende vitaliteit, dankzij de hogere gehalten aan essentiële aminozuren en functionele voedingsstoffen*.
5. Een gezonde huid en vacht, dankzij de omega-6- en omega-3-vetzuren en extra microvoedingsstoffen**

Lees er alles over op www.5promises-proplan.be.

De winnaars van een Bongo bon “Honden Welkom”:

Bedankt voor jullie hondenverhalen … sommige heel grappig, andere dan weer ontroerend. Hier volgens ons de 3 beste:

Annelies M.

“Ons Lady nog eens, ze likte toen aan mijn hand, een hond voelt liefde aan. Na een tijdje, heeft onze Lady last gehad van haar lever, we zijn naar de dierenarts geweest. En moet toch wat vermageren, daarom had ik graag een BONGO hotel voor honden gehad, zo kan ik tijd vrijmaken voor het gezin en mijn hondje om veel buiten te spelen en te wandelen, want als we altijd gaan werken, kunnen we dat niet. Ons hondje verdient het.”

Femke B.

“Toen ik klein was had ik enorm veel schrik van honden. Ik liep erlangs in een grote bocht, en als er eentje te dicht kwam, zette ik mijn keel open (en dat kon ik heel goed!). Tot ik op een dag bij een vriendinnetje ging spelen. Zij had een maltezertje en ik was er gek van. Jaren heb ik, samen met mijn jongste broer, mijn moeder de oren van het lijf gezaagd, maar er kwam geen hondje in huis. Toen ik 19 werd kreeg ik van de man van mijn dromen (dat is hij nog steeds trouwens) mijn eerste hondje. Een Cavalier King Charles Spaniël. Ze was zo ongelofelijk klein, even groot als mijn voet en ik heb al maar een maatje 36, en o zo schattig. Ik nam haar mee en we wisten allebei dat we bij elkaar hoorden. Nu, vijf jaar later, is Louise nog steeds bij ons. Ze is een echte deugniet, en een grote levensgenieter. Ze ligt enorm graag in de zon, doet alles voor een koekje, en ze begrijpt me. Voor mensen zonder honden is dit misschien moeilijk te begrijpen, maar de echte hondenliefhebbers zullen dit wel verstaan. Louise heeft er nu ook een zusje bij, een cocker spaniël die we gered hebben. Ze werd mishandeld en was een heel bang hondje. Toen ze een jaar oud was kwam ze bij ons. En nu, twee jaar later, is Fleur een zelfverzekerde hond met veel levenslust. Ik ben blij dat we haar in huis genomen hebben. Wie weet wat er anders mee zou gebeurd zijn? Ik neem het mijn mama niet kwalijk dat we nooit een hond hebben genomen. Mijn ouders hebben me de beste opvoeding gegeven die ik me kon wensen. Maar mijn broers en ik waren niet echt voorbeeldige kinderen wat betreft voor de huisdieren zorgen. De kat kreeg enkel aandacht als ze nog klein was, en cavia’s en konijnen waren leuk voor 2 weken. Maar ik denk nu toch dat, als ik vroeger een hond had gehad, ik toch anders in mijn tienerjaren zou gestaan hebben. Ik heb wat moeilijke momenten meegemaakt, en voelde me erg vaak alleen. Hoewel een hond niet kan praten, zou die me toch e

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier