Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dit mag je niet missen

Alle Flair-standen op een rij

 We nemen het Wijnegem Shopping Center in! En dat mag je letterlijk nemen want onze Flair-stands vind je overal.

Flairstand

Hier kan je terecht voor alle praktische info. Bovendien ontmoet je er zeker iemand van de Flairredactie.

Flair Beautystand

Welke oogschaduw past bij de kleur van jouw ogen? Hoe creëer je de perfecte smoky eyes? Wat voor effect geeft een lippenpotlood? Deze en andere make-upmysteries worden glashelder als je een bezoekje brengt aan de Beautystand. En nu je er toch bent, laat je je meteen opmaken door een professional, met de kleurrijke make-up van Max Factor.


Tip:

Do’s:
-Kies voor een fond de teint die perfect matcht met jouw huidskleur. Voor de juiste kleur, test je hem op je kaaklijn.
-Heb je een bleke huid? Ga dan voor een blush in abrikoos of roze. Een donkerdere huid fleurt op met terracotta- en roodtinten.
Don’ts:
-Te veel make-up doet je ouder lijken, doseren is de boodschap!
-Maak nooit je ogen én je lippen te fel op. Opvallende lipstick? Hou je oogmake-up dan naturel.

Flair Coverstand

Madonna weet het al langer dan vandaag: “Don’t just stand there, let’s get to it. Strike a pose, there’s nothing to it!” Kom langs op onze Coverstand en laat je van je beste kant zien aan onze fotograaf, voor een unieke Flaircover van jou en je vriendinnen.

 


Flair Haarstand

Voor een nieuw en trendy kapsel moet je hier zijn! De Flairkappers blazen je haar nieuw leven in en geven je tips en ideeën mee voor thuis. Geniet van de luxueuze haarverzorging om daarna stralend te gaan shoppen.

Tip:

najaarstrend: je lokken in de hoogte! Steek je haren op, maar hou het speels en niet te strak. Extreem volume of suikerspinhaar à la Amy Winehouse, het kan allemaal. Pump up the volume!

Flair Weddingstand

Windowshoppen voor bruidsjurken is leuk, maar op de Flair Shopping Day kan je zonder schaamte ook écht eens een bruidsjurk aantrekken! Hou je van klassiek en kant, of eerder van modern en zijde? In onze collectie vind je zeker je gading.

Laat je als bruid fotograferen en bekijk het resultaat achteraf op www.flair.be.


Flair Cadeaustand

Wat er te beleven valt aan de Cadeaustand, spreekt voor zich: in ruil voor een sms’je ontvang je een Flaircadeau, dat je afhaalt aan deze stand.

       


Flair Voor & Nastand

Als je je look een beetje beu bent en vindt dat het tijd is voor iets nieuws, moet je ons beloven dat je langsgaat bij deze stand! Misschien pikt onze redactie jou wel uit het publiek. Leg je lot in de handen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier