Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Samsung

Eenzame sokken, unite!

AHA: zo kan je voorkomen dat je sokken verdwijnen in de wasmachine

We've all been there: de helft van de sokken die je in je wasmachine steekt, komt er never nooit niet meer uit. Het is een bekend probleem bij het wassen, en wij hebben vanaf nu ook een slimme oplossing.

Verlies jij ook standaard de helft van je (favoriete!) sokken tijdens het wassen? We feel ya. Op een of andere mysterieuze wijze zijn sokken meteen foetsjie wanneer je ze in de wasmachine gooit. En wij zijn hier om je dag een beetje beter te maken: dat sokkenprobleem is namelijk perfect normaal. Het ligt niet aan jou!

 

Uit onderzoek blijkt dat je wasmachine de boosdoener is: die eet namelijk effectief je sokken op. Tussen de trommel en de kuip van je wasmachine zit een klein kiertje, waar je sokken één voor één allemaal in verdwijnen. En doordat je ondertussen rustig wasjes blijft draaien, verpulveren die sokken na een tijdje. Snif.

 

Maar geen zorgen: er valt iets aan te doen! Je steekt je sokken - en andere kleine stukken - in de toekomst beter in een apart waszakje. Die dingen zijn perfect om je lingerie te beschermen, en zijn ook ideaal voor andere kleine items. Zo blijven ze samen én komen ze heel (en als duo!) uit de was. Probleem opgelost!

 

 
Onze favoriete partner in crime tijdens het wassen? Dat is de nieuwe AddWash van Samsung. Deze slimme wasmachine met EcoBubble-technologie zorgt ervoor dat je je was snel, krachtig én op lage temperaturen perfect schoon (en in één stuk) terugkrijgt. De AddWash is voorzien van wifi (!), waardoor je hem via de Smart Home-app van Samsung zelfs kan aanzetten wanneer je op je werk zit. Merk je op het laatste moment nog dat je een stuk vergeten bent? No problemo, die kan je er gewoon tijdens het wassen nog bijgooien via het handige klepje in de deur. Halleluja! Wist je trouwens dat sokken het vaakst vergeten worden tijdens het wassen? Je bent dus niet alleen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier