Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ideaal om mee te nemen op vakantie. ;-)

7 seksspeeltjes waarvan je niet wist dat je ze onder water kan gebruiken

Samen met EasyToys

Omdat het weer niet helemaal meezit, maken we er zelf maar lekker een hete zomer van. Ga jij deze vakantie plonsen in de zee of in een zwembad of houden jullie het gewoon gezellig bij een stomend bad of verfrissende douche? Dan kunnen wij enkele waterproof speeltjes (allemaal te koop op EasyToys.be) aanraden die je plons een héél stukje heter zullen maken. Graag gedaan!

1. Rabbitvibrator


Vind jij met een vibrator experimenteren al spannend genoeg? Dan kunnen we jou deze rabbitvibrator aanraden. Weet je nog dat Charlotte in een ‘Sex and the City’-aflevering dagenlang haar bed niet meer uit kwam door haar nieuwe vibrator? Dat was een exemplaartje als deze met inwendige én uitwendige stimulatie. En net als de volgende speeltjes, kan je ‘m lekker meenemen in het water.

2. Satisfyer


Ontdekte jij de jongste superrevelatie in sextoyland al? Hoog tijd om eens te ontdekken hoe de luchtdrukvibrator onder water aanvoelt. Deze schattige pinguïnvorm voelt zich alvast meteen als een vis – euh – pinguïn in het water! Zo wordt een ontspannend avondje in bad toch plots dat tikkeltje pikanter.

3. Vibrerend eitje


Geef je het roer graag in handen van je lief of bedpartner? Dan is een vibrerend eitje ongetwijfeld iets voor jullie. Jij brengt het in, hij/zij bepaalt wanneer je geniet. Een spannende setting als een restaurant brengt jullie ongetwijfeld in de juiste sfeer, maar ook in een publiek zwembad kan dit speeltje voor een zinderend voorspel zorgen.

4. Kegelballetjes


Zou je in de jacuzzi, in bad of onder de douche ook eens graag je bekkenbodemspieren trainen? Dan breng je gewoon deze kegelballetjes in. Wedden dat je na wat oefenen tot een intenser orgasme zal komen? Het nuttige aan het aangename koppelen, heet zoiets.

5. Duovibrator


Goed nieuws! De populairste duovibrator die op de markt te vinden is, is helemaal waterproof. Neem ‘m dus mee in bad of experimenteer ermee in jullie (privé)zwembad op reis. Dit seksspeeltje en de zoektocht naar hoe jullie er beiden het meest van genieten, zal jullie nóg dichter bij elkaar brengen.

6. Dildo


Het is vast geen al te grote verrassing, maar ook dildo’s zijn vaak waterbestendig. Tip: als je er eentje met zuignap aanschaft, kan je hem bevestigen op de bodem van je bad of tegen de muur in de douche. Zo worden je armen niet al te moe en kan je helemaal zelf bepalen hoe je ‘m gebruikt. Win-win!

7. Vibrerende penisring


Als je een mannelijke (bed)partner hebt, kan een vibrerende penisring  een enorme toevoeging voor jullie seksleven zijn. Hij heeft een sterkere erectie en bereikt een intenser orgasme en jij kan genieten van het heerlijk trillende gevoel van de ring. En wat dacht je van een douchestraal die ondertussen over je tepels vloeit? Heerlijk!

Wil je het uitgebreide vakantie-aanbod liever zelf verkennen? Dat kan! En wel op EasyToys.be/vacayplay.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES