Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Scoor ze aan belachelijk lage prijzen.

6 uitstapjes om je lief deze zomer mee te verrassen

Advertorial

Na maanden binnen vier muren doorgebracht te hebben, wordt het tijd om de wereld daarbuiten weer te ontdekken. Ben jij (nog) niet helemaal te vinden voor een verre reis? Dan hebben wij 6 leuke ideetjes om je lief – of een vriend(in) – deze zomer mee te verrassen. Wie neem jij mee?

 Het allerbeste nieuws? Je kan onderstaande uitstapjes of vakantieproof hebbedingen vastleggen met mooie kortingen tot wel 60%. Hoe? Maak je keuze op Vakantieveilingen.be, bepaal je eigen prijs en plaats je bod. Gewonnen? Inpakken en vertrekken maar! Nét ernaast gegrepen? Niet getreurd, want er zijn nog veilingen genoeg om er een onvergetelijke zomer van te maken. Ready voor de leukste ideetjes? Hier komen ze.

1. Een romantisch nachtje buitenshuis


 

Keep it simple! Je hoeft niet altijd je trukendoos boven te halen om er samen een fantastisch geslaagd weekendje van te maken. Boek eens een overnachting in eigen land. Antwerpen, Brugge, Oostende of ergens helemaal anders… Bekijk welke veilingen er beschikbaar zijn en waag je kans om een overnachting te winnen aan een goeie prijs. Een simpele verandering van locatie kan al wonderen doen voor jullie liefdesleven.

2. Wellness


Tot rust komen in een wellnesscentrum zonder je blauw te betalen? Dat kan! Trakteer jezelf op een dag zalig plonsen in het zwembad, zweten in de hammam en relaxen in de sauna. Bekijk hier alle veilingen voor een heerlijk dagje wellness in eigen land.

3. Nachtje over de grens


 Heeft ons Belgenlandje intussen echt geen geheimen meer voor jou? En ben je niet klaar om het vliegtuig op te stappen maar wil je wél eens bekijken wat ze net over de grens te bieden hebben? Neus dan hier eens tussen de buitenlandse overnachtingen. Ga jij voor Amsterdam, Den Haag… ou peut-être Paris? On y va?

4. Dagje grenzen verleggen in een pretpark


Je kan natuurlijk ook je grenzen verleggen zonder dat je daarvoor de landsgrenzen moet oversteken. Wat dacht je van een supersnel adrenalineritje in een rollercoaster? Of een romantisch rondje op de draaimolen? De inkomprijzen voor pretparken liggen veelal hoog, maar op Vakantieveilingen.be scoor je toegangstickets met mooie kortingen. Kiezen maar!

5. Diertjes kijken in de dierentuin


Ben jij niet zo’n durfal, maar heb je wel zin in een uitstapje met z’n tweetjes? Ga dan een dagje naar de dierentuin. Ook die toegangsprijzen zijn jammer genoeg vaak enorm duur. Maar niet als je ze kan bemachtigen via Vakantieveilingen. 😉 Bieden maar!

6. Vakantie in eigen tuin


Nog geen zin om tussen de mensen te komen? Dat is natuurlijk ook helemaal prima. Gelukkig kan je dat vakantiegevoel ook in je eigen tuin of op je eigen terras creëren. Wat je daarvoor nodig hebt? Een relaxte hangstoel, een zonnedoek, een splinternieuw BBQ-stel? Hier ontdek je heel wat hebbedingen om van je tuin een vakantieparadijs te maken.

Waar wacht je nog op? Surf snel naar Vakantieveilingen.be en scoor vandaag nog een fantastische deal. Succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier