Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

5 redenen waarom je nu Minecraft op je smartphone moet spelen

Minecraft is een Sandbox-game waarin je alles kan maken simpelweg met blokken, maar ook vijanden op afstand moet houden en voorwerpen moet maken van grondstoffen. Met Minecraft: Pocket Edition is de game dan eindelijk verkrijgbaar voor smartphones en tablets. Waarom dat zo’n geweldig nieuws is, lijsten we hier even voor je op.

1. Je kan overal gamen

Wachten tot je thuis bent om te spelen hoeft niet meer! Met Minecraft op je smartphone (onze nieuwe favoriet is trouwens de Huawei Nova) speel je gewoon in de trein, in het vliegtuig, of zelfs gewoon op de wc. Als je dan toch niet kan wachten.

 

2. Er zijn geen grenzen

Of toch vrijwel geen. Minecraft blijft een van dé meest creatieve spellen ooit. Alles wat je kan bedenken, kan je bouwen. Hoe langer je speelt, hoe verder je de grenzen van het spel blijft verleggen. Je blijft nieuwe dingen ontdekken tot haast in het oneindige. Welk ander spel doet dat Minecraft na?

 

3. Dankzij de lokale en online multiplayer speel je samen met anderen

Offline met je vrienden spelen, of online met duizenden andere spelers. Er zijn miljoenen levels van andere spelers te bezoeken en te beleven, ze zullen je blijven verbazen!

 

4. Je kan gsm’s bouwen waarmee je echt kan bellen

Yep, gsm's die je in het spel maakt, werken zelfs echt! Een gsm in een gsm, het lijkt wel inception. De Minecraft-gsm kan zelfs op het internet surfen. Crazy!

 

5. Het kost maar 6,99

Slechts 7 euro voor een volledig spel dat een van de populairste ter wereld is! Als je bedenkt dat een gemiddelde PlayStation 4 game 60 tot 70 euro kost, is dit de deal van je leven.

 

Minecraft: Pocket Edition is nu uit voor Android op Google Play Store en in de iTunes Store voor iOS. Waar wacht je nog op?

 

In samenwerking met Huawei

 

Over de Huawei Nova

Waarom we Minecraft spelen op de nieuwe Huawei Nova? Omdat deze smartphone moeiteloos zwaardere applicaties aankan. Pluspuntje: ook de batterij is bijzonder krachtig dus perfect voor uren speelplezier. Hebben we toch een ongelukje bij het maken van digitale bouwwerkjes, dan kunnen we gelukkig terugvallen op de VIP Service van Huawei, die ons gewoon 3 zorgeloze jaren garantie biedt! 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES