Home Nieuws Indian summer op komst: volgende week dinsdag tot 27 graden

Indian summer op komst: volgende week dinsdag tot 27 graden

Zei er iemand ijsjesweer?

De zomer van 2018 is er eentje die we niet snel zullen vergeten, want de weergoden blijven ons maar gunstig gezind zijn. We hebben al heel wat zonnige dagen achter de rug en ondanks het feit dat het al midden september is, krijgen we ook volgende week heel wat zomerse temperaturen. Wacht dus nog maar even met je jurkjes en korte rokjes op te bergen!

Vandaag is het plaatselijk nog zwaarbewolkt, maar tegen de avond mogen we droger weer en opklaringen verwachten. En dat is maar goed ook, want wij zijn stiekem nog niet klaar voor dat druilerige weer. Gelukkig hebben onze schietgebedjes geholpen, want de weergoden hebben de zon nog (een laatste?) keer tevoorschijn getoverd.

Hier komt de zon

Vrijdag en zaterdag blijft het meestal droog en krijgen we temperaturen rond de 19 en 20 graden. Zondag kunnen we onze BBQ weer uit de kast halen, want dan krijgen we temperaturen tot 24 graden. Er is kans op wat bewolking, maar voornamelijk blijft het redelijk zonnig.

Het hoogtepunt wordt begin volgende week verwacht. Ook maandag krijgen we 24 graden en dinsdag belooft een echte topdag te worden. Heb je last minute nog enkele zomerjurkjes gekocht die je nog niet gedragen hebt (guilty!)? Haal deze dan maar snel uit je kleerkast.

Na dinsdag blijft het nog enkele dagen mooi weer. Zo is er op woensdag en donderdag maar weinig kans op neerslag. Tegen het weekend mogen we helaas iets wisselvalliger weer verwachten en krijgen we opnieuw te maken met wolken en eventuele regenbuien.

Lees ook: