Home LOVE & SEX ONDERZOEK: dit is het ideale aantal bedpartners

ONDERZOEK: dit is het ideale aantal bedpartners

Hoeveel heb jij er al gehad?

People photograph designed by Pressfoto - Freepik.com
Zou jij tegen je nieuwe partner zeggen hoeveel bedpartners je al hebt gehad? Ook al is het 2016, seks is nog altijd een gevoelig onderwerp. Daar willen ze bij Online Doctor iets aan veranderen. Ze ondervroegen meer dan 2 000 mensen in de Verenigde Staten en Europa. En nu weten we eindelijk wat een normaal aantal bedpartners is.

De studie onderzocht niet alleen hetideale, magische getal, ze vroegen nog veel meer. Zou jij bijvoorbeeld liegen over je aantal bedpartners? Wanneer is iemand te preuts? En zijn deze getallen overal ter wereld hetzelfde? Hier zijn de antwoorden. 

Leugens

Hoeveel bedpartners heb jij al gehad? Op deze vraag kunnen mensen hun partner een eerlijk antwoord geven of het getal vermeerderen of verminderen. En zoals altijd zijn de vrouwen het eerlijkst. Maar liefst 67,4% van de vrouwen spreekt de waarheid. Hoera! 

Maar beste mannen, de meerderheid van jullie (58,6%) is ook eerlijk.

Wie durft het getal al eens verhogen? Jep, dat zijn de mannen! 

Leugens

Bron: Onlinedoctor.superdrug.com

Ideale getal

AHA! Dit vinden wij persoonlijk het interessantst. Het onderzoek vroeg dit ook aan mannen en vrouwen. En wat blijkt, deze getallen liggen héél dicht bij elkaar. Oef, we denken er dus hetzelfde over. Het ideale getal volgens de mannen is 7,6 en bij vrouwen is dat 7,5. We ronden dus af op een mooie 7.

Maar misschien heb jij er wel meer gehad? Zeker na deze festivalzomer. Let dus op!

Als mannen willen scoren bij een vrouw, moeten ze het zeker onder de 15 partners houden. Want 15 bedpartners vinden wij niet zo oké.

Getal

Bron: Onlinedoctor.superdrug.com

Landen

Bij ons is 7 het ideale getal. Maar hoe zit dat in andere landen? Proef je liever van meerdere walletjes? Dan moet je naar Frankrijk gaan, het ideale getal is daar maar liefst 10 bedpartners en scoort meteen ook het hoogst.

Het verschil tussen onze bovenburen en onderburen is groot! Want in het brave Nederland is het ideale aantal bedpartners 6

België uitleg

andere landen

Bron: Onlinedoctor.superdrug.com

Lees ook: