Home LOVE & SEX Moodkillers in de slaapkamer

Moodkillers in de slaapkamer

Dirty talk: waar praat je (niet) over tijdens het vrijen?

Het blijft een moeilijke: moet je nu juist wel of niet praten tijdens de seks? Is een portie dirty talk opwindend? Of hou je beter af en toe je klep om je te kunnen concentreren op het echte werk? Praten kan volgens ons, al let je het best wel op je woorden…
  1. Praat nooit, never, jamais over je kinderwens wanneer jullie met de daad bezig zijn.
  2. Laat hem niet te veel raden. Vertel hem wat je leuk vindt en wat niet. Hij weet namelijk niet hoe ons vernuftige vrouwenlichaam in elkaar zit, en al helemaal niet hoe hij het moet beminnen.
  3. Niet te zacht, niet te hard. Fluister geen zachte, lieve woordjes. Het mag best weleens dirty zijn. Let wel: niet iedereen is een Vijftig tinten grijs-fan. Overdrijf dus niet.
  4. Af en toe zwijgen kan geen kwaad. Babbelzieke vrouwen moeten begrijpen dat 'wat er vandaag allemaal op het werk gebeurd is' misschien geen topic is dat binnen de muren van de slaapkamer overlegd moet worden.
  5. Laat nooit merken dat je lief je verveelt. Dus niet snel een sms'je sturen, niet in slaap vallen en niet blijven stilliggen tot het voorbij is. Niet spannend genoeg? Zorg er dan zélf voor dat je actie onderneemt.

Wat was de grootste afknapper die jij meemaakte in de slaapkamer?