Home LOVE & SEX Jullie meest memorabele onenightstands

Jullie meest memorabele onenightstands

Op vakantie, tijdens een avondje uit of met een goeie vriend.

Op vakantie, tijdens een avondje uit of met een goeie vriend: één op de drie lezeressen had al eens een onenightstand, zo bleek uit onze seksenquête. Hoe goed/slecht/gênant jullie die seks ervaren, lees je hier.

Kelly: “Ik werd wakker naast een knappe kerel in een vreemd bed, maar kon me ab-so-luut niet meer herinneren wat zijn naam was, hoe we elkaar hadden leren kennen en hoe ik in godsnaam in zijn appartement was geraakt. Maar de ochtendseks was hémels! Zijn naam ben ik nooit te weten gekomen. Ik noemde hem de hele tijd ‘liefje’.”

Cindy: “‘Het spant, het spant!’, riep hij toen we nog geen vijf seconden bezig waren. We stopten en ik ging naast hem zitten. Haastig trok hij het condoom uit. Ik gierde het uit, want zo groot of dik was zijn penis helemaal niet. Aansteller.”

Magalie: “Mijn twee beste vrienden en ik spreken regelmatig af. Dan kijken we tv, spelen we een spel of kletsen wat. Maar toen ik op een avond veel last had van mijn rug, stelden ze voor me te masseren. Tja, van het een kwam het ander. Vier handen, twee tongen en twee penissen, helemaal voor mij alleen: fantastisch! Het is bij die ene keer gebleven. En ja, we zijn nog steeds goeie vrienden.”

De andere hilarische, spannende en héél foute getuigenissen lees je deze week in Flair.