Home LOVE & SEX Ik wil mijn ex terug

Ik wil mijn ex terug

Goed idee of no way?

De liefde van je leven vergeet je niet. En als je hem écht niet kan vergeten, is er Flair. Wij stellen onze pagina’s ter beschikking van Ellen en Veronique: zij hopen dat het ooit weer goedkomt. Fingers crossed, ladies!

Veronique en Thomas waren 9 maanden samen. Veronique beseft dat ze te opdringerig was en wil nu een tweede kans.

Veronique: “Thomas, ik wil geen ander. Nooit meer. Ik wil jou. Ik mis je. Jij en alleen jij bent dé man voor mij. Je bent mooi vanbinnen en vanbuiten en geeft me wat ik nodig heb. Wat wij hebben, is uniek. Ondanks alles is dat gevoel er nog steeds. En daarom wil ik ons nog een kans geven. Ik wil je alle tijd geven die je nodig hebt. Ik wacht op je, want jij bent het waard.”

Ellen en Hedwig waren zes jaar samen, waarvan drie getrouwd. Ellen weet zeker dat Hedwig nog van haar houdt.

Ellen: “Hedwig, jij maakte me tot wie ik vandaag ben. Je zegt dat ik beter verdien. Iemand die me voldoende aandacht schenkt. Iemand die me wél waard is. Jij bent me waard. Niemand kan aan jou tippen. Jij hebt me passie leren kennen. Je bent een mooie man en niet eens te mooi om waar te zijn. Ik wil er voor je zijn. In goede en kwade dagen. We hebben in het verleden al tegenslagen gekend, maar samen staan we sterk. Loop alsjeblief niet van me weg.”

Lees hun volledige verhaal en de wijze raad van onze relatiedeskundigen deze week in Flair.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.