Home LOVE & SEX ‘Ik hou mijn beha aan tijdens de seks’

‘Ik hou mijn beha aan tijdens de seks’

De seksuologe to the rescue

Mmm, heerlijk wat hij met je doet… Maar dan denk je aan de berg was die op je wacht. En heeft hij nu niet een akelig goed zicht op je cellulitis? Aargh! Ban die gedachten uit de slaapkamer en geníet.

Fien (23): “In het begin van een relatie maak ik me altijd zorgen dat hij me naakt niet mooi genoeg vindt. Bij het uitdoen van mijn beha durf ik bijna niet te kijken naar zijn blik. Wat als hij mijn borsten te klein vindt? Of niet mooi genoeg van vorm? De eerste keer gebeurt zéker niet op zijn hondjes. Want dan ziet hij mijn dikke kont. Wanneer de seks voorbij is, en ik mijn kleren bij elkaar moet rapen, probeer ik de lakens zo veel mogelijk rond mij te houden. Gewoon naakt rondlopen, zou ik helemaal niet durven. Al moet ik me soms echt in bochten wringen. Naarmate de relatie vordert, voel ik me wel beter op mijn gemak. Maar als alles nog nieuw is, ben ik één brok onzekerheid.”

Hij houdt van je lichaam. Nu jij nog…
Seksuologe Elke Denoo: “Het is heel normaal dat je twijfelt over de imperfecties van je eigen lichaam, maar de kans is groot dat hij alleen oog heeft voor je mooie ogen of je prachtige lach! Probeer je angst een beetje los te laten en te genieten van het moment. Focus je niet op je minpuntjes, maar buit je mooie kanten uit. Niemand is perfect. Ook hij heeft wellicht zijn onzekerheden. Bovendien, als hij je niet aantrekkelijk zou vinden, zou hij sowieso niet naast je in bed belanden, toch?”

Nog meer slaapkamercomplexen én de vooral de manier waarop je er komaf mee maakt, vind je deze week in Flair.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.