Home LOVE & SEX Ik heb ’n kind van mijn stiefbroer

Ik heb ’n kind van mijn stiefbroer

Relatie

Je groeit op als broer en zus, maar dat bén je natuurlijk niet. En dan slaat de vonk plots over. Sofie en Melissa werden verliefd op hun stiefbroer, nog altijd een groot taboe.

Melissa: “Ik zie Joris nog van de trap afkomen, de eerste keer dat ik op bezoek ging bij het gezin van mijn vaders nieuwe vriendin. Een beetje een nerd, vond ik toen (lacht). Hij was twintig, ik pas veertien, en hij was echt zo’n jongen die niet van achter zijn computer vandaan te krijgen was. Veel indruk maakte hij in het begin niet op mij, en ik niet op hem. Ik had plots een nieuwe broer, dat wel, en hij twee stiefzussen.

Dat was spannend, maar meer ook niet. Vanaf dat moment waren onze gezinnen wel elk weekend samen, en sliep ik samen met mijn zus en Joris op zolder. Daar werden weinig vragen bij gesteld: we waren stiefbroer en stiefzussen, niemand verwachtte dat daar iets zou gebeuren. Bovendien was het een grote zolder. Onze ouders hadden geen idee dat onze matrassen na verloop van tijd steeds dichter bij elkaar kwamen te liggen…”

Hoe hun ouders reageerden en of hun relatie het overleefde? Dat lees je uiteraard in Flair.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.