Home LOVE & SEX Herken je deze 9 waarheden over mannen?

Herken je deze 9 waarheden over mannen?

Corbis
Mannen zijn betere kaartlezers dan vrouwen. Gaatje boren, boom omhakken of wc ontstoppen? Mannentaken. Borsten en billen, da's wat hen interesseert. Oké, tijd om de puntjes op de i te zetten en de clichés de wereld uit te helpen. Wat kunnen/doen/denken/voelen mannen nu écht?

1. Mannen kunnen beter kaartlezen

Dé discussie der discussies: kunnen mannen nu écht beter kaartlezen dan vrouwen? Sorry ladies. Een Amerikaanse studie toonde aan dat mannen écht beter zijn in het verwerken van abstracte informatie zoals bijvoorbeeld een wegenkaart.

2. Mannen zijn slechter in het ontcijferen van emoties  

Vrouwen zijn een kei in emoties. Om ze zelf op dramatische wijze tentoon te spreiden, maar ook om ze te begrijpen. Mannen zijn minder goed in het decoderen van sociale contexten en emoties ontdekten Italiaanse wetenschappers.

3. Mannen zijn niet zo goed in multitasken

Tegelijkertijd telefoneren, nagels lakken, tv-kijken én eten. Been there, done that. Wij vrouwen zijn de queens of multitasking. Eat that, mannen. Vrouwen multitasken beter door een verschillende bedrading in hun hersenen. Eigenlijk zijn mannen niet echt slechter in multitasken dan vrouwen, maar ze vinden het gewoon niet leuk en worden sneller grumpy wanneer ze het moeten doen.

4. De baard van mannen groeit het snelst in de lente

Jup, it’s true! In de lente groeit het baardhaar sneller omdat het testosteronniveau dan op z'n hoogst is. Anyway, vergeet de zomer, de lente is ons nieuwe favoriete seizoen. 

5. Vrouwen zeggen eerder 'Het spijt me' dan mannen  

Een no-brainer, toch? Mannen kunnen hun trots nu eenmaal niet zo makkelijk opzij schuiven als wij. Sorry seems to be the hardest word

6. Mannen worden na drie afspraakjes verliefd, vrouwen na veertien

Mannen zijn iets sneller head over heels  – euh sneakers – dan wij vrouwen. Ach ja, het vlees is zwak, zeggen ze. Niets aan te doen zeker?

7. Mannen kijken NIET eerst naar de vrouw met grote borsten

Als een man een café binnenkomt, valt zijn oog niet op de hottie in the room. Meisjes die er netjes en presentabel uitzien, zouden vaak aantrekkelijker lijken voor mannen.

8. Raymond van het Groenewoud sprak niet voor alle mannen toen hij zong: 'Meisjes zijn ‘t allermooist op aard'

Sorry girls, mannen houden blijkbaar toch net iets meer van zichzelf dan van vrouwen. De gemiddelde man zou meer narcistische trekken vertonen dan een vrouw, ongeacht leeftijd of generatie. Hem proberen te veranderen is dus een absolute no go.

9. Ook mannen hebben een biologische klok

De vruchtbaarheid van een man tussen 41 en 45 daalt elk jaar met zo’n 7 % en daarna gaat het nog sneller bergaf. Misschien is dit feitje wel net de push die jouw lief nodig heeft om over baby’s beginnen te denken?

*Zo geef je hem de nacht van z'n leven

*10 dingen waar vrouwen beter in zijn


FL12

Goed nieuws: je kan Flair ook lezen op je tablet! Download snel de gratis app op MagStore en lees je favoriete magazine altijd en overal.

 

Heb je een abonnement op de papieren Flair? Dan is je toegang tot de digitale Flair inbegrepen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.