Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

4 tips voor jullie ultieme genot.

Zo geef je hem de nacht van zijn leven

Of we het nu wil toegeven of niet: iedereen wil graag goed zijn in bed. Hier zijn enkele tips om hem een nacht te bezorgen die hij niet snel zal vergeten...


 

Goede seks begint buiten de slaapkamer


Voor je je richting slaapkamer begeeft voor een wilde nacht, zijn er een heleboel dingen die je kan doen om wat extra spice toe te voegen aan je seksleven. Stuur hem eens een sexy berichtje terwijl hij op het werk is, ga voor een romantisch etentje, een sensuele massage… Al deze dingen zullen alleen maar bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

Wees niet bang om te experimenteren


Dit wil niet zeggen dat je je à la ’50 Shades of Grey’ moet laten vastbinden, maar een klein experimentje af en toe kan zeker geen kwaad. Speel met je zintuigen. Het zal je verbazen hoe goed je andere zintuigen zullen werken wanneer je bijvoorbeeld niet meer kan zien. Probeer dus eens een blinddoek wanneer je je partner wil verwennen. Wedden dat hij alles veel intenser zal aanvoelen?

Oogcontact is dé sleutel


Wanneer je iemand in de ogen kijkt, krijg je een veel intiemer gevoel. Zeker wanneer jullie gezichten maar enkele centimeters van elkaar verwijderd zijn. Natuurlijk moet je nu ook geen wedstrijdje ‘om het langst’ gaan organiseren, maar een paar blikken hier en daar kunnen wonderen doen.

Neem het heft in eigen handen


Assertiviteit is enorm belangrijk als je een onvergetelijke nacht wil beleven. Mannen houden van vrouwen die weten wat ze willen. Neem dus de controle en bepaal zelf wat er gaat gebeuren. He’ll love it!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '