Home LOVE & SEX Geen zin in seks door chocolade

Geen zin in seks door chocolade

Corbis
Je hebt samen met je hubby een romantisch avondje gepland, maar plotseling is een van jullie niet meer in the mood? Soms kan je er zelf echt niets aan doen, maar ligt het aan wat je gegeten hebt. Hier zijn 10 voedingsmiddelen die je seksdrive belemmeren.

1.     Chocolade

We all love chocolate , daar is geen ontkennen aan. Van de pure variant worden we best wel vrolijk, van de andere soorten not so much.

2.     Rauw vlees

Dit hangt af van persoon tot persoon, maar over het algemeen krijg je vaak last van je maag wanneer je als avondeten een lekkere stuk vlees naar binnenspeelt.

3.     Drop

Een zak met drop is misschien lekker voor wanneer jullie naar de film gaan, maar niet als jullie daarna zelf nog wat actie willen beleven. Zijn testosteron zal er namelijk serieus van dalen.
 

4.     Broccoli

What can we say? Broccoli is nu eenmaal niet echt sexy en al helemaal geen fan van onze oestrogeen.

5.     Zuivel

Zuivel is een no go. Denk: slijmen in je mond en heel wat verstoppingen in je lichaam.
 

6.     Pepermunt en kauwgom

Heeft je hubby last van een slechte adem (sorry lover!)? Laat hem dan gewoon even zijn tanden poetsen. Muntjes en kauwgom zijn namelijk nefast voor zijn testosteron.
 

7.     Havermout

Nog snel een vluggertje voor het werk? Dan eet je beter geen havermout. Supergezond, maar het geeft je darmen meteen een boost. Not so cute.

8.     Hot dogs

Lekker, maar helaas veel te vet. Resultaat? Je aders verstoppen en je bloedstroom verslechtert (zeker down under).

9.     Tonic

Gin Tonic is hét drankje van het moment. Helaas is het niet zo goed voor je seksleven. Er zit namelijk quinine in wat niet bepaald voor een boost tussen de lakens zorgt.
 

10.  Frietjes

Soms heb je gewoon nood aan een lekkere friet. Dat gevoel wanneer je dat eerste frietje in je mond steekt: hemels! Dat gevoel verdwijnt helaas als sneeuw voor de zon. Vaak gaan we ons al snel overeten wat onze spijsvertering ons niet in dank afneemt.
 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.