Home LOVE & SEX 5 manieren om je seksleven te verbeteren

5 manieren om je seksleven te verbeteren

Bringing sexy back!

Veer
We hebben allemaal zo’n busy life dat het soms moeilijk is om tijd te maken voor seks. Nochtans heeft seks alléén maar voordelen. Wij geven je vijf tips om je seksleven een boost te geven.

Zo geef je je seksleven een boost:

1. Leer je lichaam beter kennen

Masturberen is dé key naar een beter seksleven! Zo ontdek je wat je zelf lekker vindt en kan je dat ook laten weten aan je partner. Hier zijn dé redenen waarom elke vrouw moet masturberen.
 

2. Massages

Om een vrijpartij langer en intenser te maken, zijn massages ideaal. Een massage voelt goed, is intiem én zorgt ervoor dat de vrijpartij zelf extra opwindend wordt. Wij geven tien ideetjes voor nog leuker voorspel.

3.  Smachten

Als je iets niet krijgt, verlang je er nog meer naar. Verleid je vriend dus met flirterige sms’jes tijdens het werk, zodat jullie een hele dag naar elkaar verlangen. Zorg dat je elkaar in bed niet meteen uitkleedt en doe het uiteindelijk heel langzaam. Nog een trucje: stel je orgasme uit. Stop vlak voor je een orgasme krijgt, rust even en begin dan opnieuw. Zo wordt je orgasme nog intenser.
 

4. Verruim je horizon

Seks hoeft niet alleen in de slaapkamer te blijven. Ga ook eens van bil op de sofa, de keukentafel of in de douche. Wil je het nog wat spannender maken? Kies dan voor seks in de auto, op het strand of in een bos! Dit is dé top 20 plaatsen om seks te hebben.
 

5. Slaap naakt

Het contact met het naakte lichaam van je lief voelt heel goed en intiem. Je wil altijd dichter bij elkaar kruipen, en dat verhoogt de kans op méér seks! Plus, naakt slapen is niet allen sexy maar ook gezond!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.