Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

10 x leuker voorspel

Voor écht lekkere seks, is een goed voorspel essentieel. Wij geven een paar ideetjes waarmee je het hoofd van je liefste vanavond nog op hol kan brengen.

1. Blinddoek

Bedek de ogen van je liefste en laat hem doen wat jij hem opdraagt. Jouw wil is zijn bevel. Opwinding gegarandeerd.

 

2. Massage

Masseer hem overal. En dan bedoelen we ook echt: overal. Kies voor een massageolie die jij lekker vindt ruiken, of nog beter: eetbare massagecrème. Nog een andere optie voor lekkerbekjes die het aangename aan het euh... aangename willen paren: probeer eens honing, choco of confituur voor een extra lekkere massage...

 

3. Strelingen

Raak elkaar aan met de ogen. Streel je liefste terwijl hij je aankijkt. Vraag hem dan om hetzelfde te doen. Laat de spanning opbouwen zonder elkaar tegelijk aan te raken. Onweerstaanbaar.

 

4. Een rollenpel

Hul je in een verpleegsteruniform en onderzoek hem van kop tot teen. Neenee, hij mag niet bewegen, jij bent de expert hier.

 

5. Honderd procent naakt

Draag je altijd een pyjama of nachtkleedje? Glijd vanavond dan eens helemaal naakt in bed. Hij zal aangenaam verrast zijn!

 

6. In bad

Maak hem een badje klaar met alles erop en eraan: kaarsjes, rozenblaadjes, champagne en natuurlijk...  jij, om hem gezelschap te houden.

 

7. Aperitief

Maak een aperitiefje voor jullie twee en vergeet zeker geen ijsblokjes toe te voegen. Na één of twee glaasjes, als de sfeer wat intiemer begint te worden, neem je een ijsblokje in je mond en laat je het in zijn nek glijden. En dan ga je steeds verder naar beneden... Rillingen gegarandeerd!

 

8. Een pluim

Met een pluim raak je elk plekje op zijn lichaam aan. Voelt heerlijk en vederlicht.

 

9. Striptease

De striptease blijft een vast waarde bij het voorspel. Ben je bang om je belachelijk te maken? Niet nodig! Hij zal al helemaal opgewonden geraken door de gedachte dat jij zo meteen volledig naakt voor hem zal staan.

 

10. Sms'jes

Wees maar zeker: woorden kunnen heel erotisch zijn. Stuur elkaar dus de hele dag door hete sms'jes, het weerzien 's avonds zal héél warm zijn. Heet zelfs.

FLAIR STORIES