Home LOVE & SEX 5 goede redenen om elke dag seks te hebben

5 goede redenen om elke dag seks te hebben

Drukke job, volgeboekt sociaal leven, een huishouden dat constant overhoop ligt, kinderen… We hebben tegenwoordig amper tijd voor onszelf en onze partner. De oplossing? Sla twee vliegen in één klap en heb gewoon veel seks. Wij geven je 5 goede redenen om vaker seks te hebben!
 1. Seks is hét perfecte middel tegen stress. Tijdens het vrijen produceren je hersenen gelukshormonen zoals endorfine en dopamine. Je ontspant je helemaal en je voelt je gelukkig. Na een stressy dag is een vrijpartij dus het enige wat je nodig hebt!
   
 2. Seks is ook gewoon gezond. Het is goed voor je bloeddruk, je immuniteit, je vetverbranding (byebye calorieën) en het helpt tegen pijn. Bij hoofdpijn heb je dus geen pijnstillers nodig!
   
 3. Seks houdt je jong! Need we say more?
   
 4. Het is een manier om niet alleen fysiek, maar ook mentaal verbonden te zijn met je vriend. Vrouwen voelen zich lang nadat ze gevreeën hebben met een man nog verbonden met hem. Doordat je zo intiem bent met elkaar, versterk je je relatie.
   
 5. Je laat zien dat je je partner graag ziet en dat je je nog steeds aangetrokken voelt tot hem, zelfs als jullie al lang samen zijn. Voor hem is dat een heel groot compliment.

© Giphy

Lees ook:

Goed nieuws: je kan Flair ook lezen op je tablet! Download snel de gratis app op MagStore en lees je favoriete magazine altijd en overal.

 

Heb je een abonnement op de papieren Flair? Dan is je toegang tot de digitale Flair inbegrepen.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.