Home LOVE & SEX 13 signalen dat jullie prille relatie blijft duren

13 signalen dat jullie prille relatie blijft duren

Is je nieuwe lief een blijvertje?

8. Je hoeft geen façade op te houden 

Natuurlijk wil je er in het begin steeds stralend uitzien wanneer je je nieuwe vlam ziet, maar besef ook dat het oké is als je er eens een dagje minder picture perfect uitziet. Hij moet je appreciëren zoals je bent. Als hij écht verliefd is, zal hij je ook zonder al die lagen make-up even graag zien.

13 signalen prille relatie 8

Copyright: www.giphy.com

9. Hij toont interesse in jouw interesses en vice versa 

Je nieuwe vriend zou interesse moeten tonen in alles wat jij graag doet, ziet, eet, drinkt… kortom: in alles wat jou interesseert. Ook jij moet geïnteresseerd zijn in zijn leven. Is die interesse niet aanwezig, dan hebben jullie helaas niet veel toekomst samen. 

10. Jullie luisteren écht naar elkaar 

Als je merkt dat je lief oprecht luistert naar wat je vertelt en als jij ook écht aandachtig luistert naar zijn verhalen, is dat een goed teken. Jullie beseffen beiden dat communicatie binnen een relatie héél belangrijk is (ook al is jullie relatie nog pril). Doe zo voort!

11. Voor hem kom je graag uit je comfortzone 

Je bent bereid om uit je comfortzone te komen voor je nieuwe vlam. Je wil hem beter leren kennen, en daar heb je véél voor over. Dat moet natuurlijk van twee kanten komen. Ook hij moet bereid zijn om nieuwe dingen te ontdekken

13 Signalen prille relatie comfortzone

Copyright: www.giphy.com

12. Jullie hebben dezelfde life goals 

Het is misschien een beetje vroeg om in het begin van een relatie al verder vooruit te denken, maar eigenlijk is dat niet slecht. Het is beter dat jullie al in het begin over bepaalde dingen nadenken. Als jullie verschillendelevensdoelen nastreven, kan dat namelijk een serieus struikelblok vormen. 

13. Hé, het is oké om niet over alles hetzelfde te denken 

Natuurlijk hoeven jullie het niet áltijd eens te zijn. Jullie meningen mogen best een keer verschillen. Het zou zelfs ronduit eng zijn als dat niet het geval was. Je moet nog steeds jezelf kunnen blijven en je eigen meningen en overtuigingen hebben, en je partner moet die respecteren. Wees voorzichtig als hij dat niet kan.

Lees meer: 

Klimaatverandering is slecht voor je libido

De nummer één-eigenschap die mannen zoeken in een vrouw

60 dingen waarvoor wij heel dankbaar zijn

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.