Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Veer

En het zijn niet je boobies...

Het nummer één-ding dat mannen zoeken in een vrouw

Bye bye, Kamp Billen of Borsten, want de nieuwste feature waarnaar mannen zoeken in een vrouw, is niet langer die ronde booty of volle boezem. Het is een ander, best wel onverwacht, deel van je lichaam.

Na de aanhangers (letterlijk) van borsten en/of billen, is er nu ook een nieuwe generatie mannen opgestaan die toegeeft dat ze op zoek zijn naar een vrouw met voornamelijk brains. Volgens een onderzoek van professor David Bainbridge van de universiteit van Cambridge willen mannen wel een stukje van dat lekkere stel hersenen van jou.

 

Het is niet zo dat mannen zich fysiek aangetrokken voelen tot je brein; uit het onderzoek blijkt dat mannen je intellect gelijkstellen aan hoe goed je het zou doen als mama. Dus volgende keer dat je die ene hottie spot op een feestje, probeer je hem omver te blazen met de grootte van je grijze hersenmassa, en niet zozeer met een push-upbeha. Of probeer beide. Boys will be boys, ten slotte.

 

 

Ben jij nog single? Hier zijn zeven redenen waarom happy singles écht happy ziin. En lees zeker deze dingen voordat je aan een relatie begint. Wil je hem verrassen? Haal dan deze vijf prikkelende flirtmoves boven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '