Home LOVE & SEX 13 signalen dat jullie prille relatie blijft duren

13 signalen dat jullie prille relatie blijft duren

Is je nieuwe lief een blijvertje?

Giphy
Een nieuwe relatie is altijd een sprong in het diepe. Hoewel we er ons niet te veel zorgen over willen maken, stellen we ons toch de vraag: zal het deze keer wel werken? Is hij wél een blijvertje? Je kan vanaf het begin al inschatten of het zal werken of niet, maar je moet de confrontatie durven aan te gaan. Hier volgen 13 signalen waaraan je kan zien of jullie prille relatie blijft duren. 

1. Hij antwoordt snel op je berichtjes 

Als een kerel stapelgek is op jou, wil hij je dat gewoon duidelijk maken en houdt hij zich niet bezig met mysterieuze hard-to-get-spelletjes. Het is alvast een goed teken als je nieuwe lief binnen korte tijd op je berichtjes reageert. Dat betekent dat hij ook aan jou zat te denken. 

2. Jullie zijn graag samen (onder en ook boven de lakens) 

Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in de slaapkamer, maar ook buiten de slaapkamer moet er een klik zijn. Je moet ook andere dingen willen doen met je partner dan enkel onder de lakens duiken. 

Prille relatie graag samen

Copyright: www.giphy.com

3. Je wil zijn hoofd op hol brengen (opnieuw en opnieuw en opnieuw)

Het draait natuurlijk niet allemaal om seks, maar het is wel belangrijk dat jullie elkaars hoofd soms helemaal op hol willen brengen. Zeker in het begin van een relatie is passie een must. Als de passie echter al snel afwezig is, is dat geen goed signaal.

4. Jullie maken constant nieuwe plannen  

We hebben al zo'n drukke levens, dus een relatie maakt het er niet gemakkelijker op. Het is dan ook héél positief als jullie er ondanks de alledaagse drukte toch in slagen om jullie tijd samen vol te plannen met leuke activiteiten. Probeer er alleen wel op te letten dat jullie je relatie met vrienden en familie niet verwaarlozen

5. Jullie hebben dezelfde humor 

Als jullie vanaf het begin al kunnen lachen om dezelfde dingen, is dat natuurlijk superlollig. Hetzelfde gevoel voor humor hebben, is cruciaal. Ben jij sarcastisch en hij totaal niet? Verwacht je dan maar aan een hele reeks misverstanden. Als je niet samen kan lachen, is er geen toekomst. Het leven is uiteindelijk al lastig genoeg.

Prille relatie humor

Copyright: www.giphy.com

6. Je vindt het niet erg om met elkaars vrienden om te gaan

Het is belangrijk dat je partner zich goed voelt bij jouw vrienden en dat jij je goed voelt bij die van hem. Als er totaal geen klik is met elkaars vrienden, komt dat op lange termijn niet goed. Het zorgt voor onderhuidse spanning en zullen er pijnlijke keuzes gemaakt moeten worden.  

7. Jullie kunnen niet zwijgen over elkaar 

Als jullie tegen anderen constant over elkaar bezig zijn, wil dat zeggen dat jullie ook constant aan elkaar denken. Meer zelfs: jullie betekenen écht iets voor elkaar. Als iemand je vertelt dat je nieuwe lief niet kan zwijgen over jou, prijs jezelf dan gelukkig. Pas wel op dat je ook nog over andere dingen kan praten. Je vrienden zullen dat zeker weten te appreciëren. 

Prille relatie over elkaar praten

Copyright: www.giphy.com

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.