Home LOL Met de website ‘Put Bernie Anywhere’ plaats je Bernie Sanders in zijn...

Met de website ‘Put Bernie Anywhere’ plaats je Bernie Sanders in zijn iconische houding werkelijk overal waar je maar wilt

Op de vrijdagmarkt in Gent, de Meir in Antwerpen of in je eigen straat.

Put Bernie Anywhere
© put bernie anywhere

Bernie Sanders, de man die de Democratische voorverkiezingen in Amerika verloor van de huidige president Joe Biden, stal de show met zijn gekke outfit en houding op de inauguratieceremonie van die laatste. Bernie werd zo nu al dé meme van 2021. Er is nu een website waarmee je Bernie echt op gelijk welke plek ter wereld kan neerzetten zonder je fotoshopskills te moeten bovenhalen en het resultaat is hi-la-risch!

Er waren heel wat hoogtepunten tijdens de eedaflegging van Joe Biden als nieuwe president van Amerika. Denk maar onder meer aan de optredens van Lady Gaga en Jennifer Lopez en het gedicht van Amanda Gorman. Toch is er één man die met nóg meer aandacht ging lopen dan deze fantastische vrouwen, namelijk Bernie Sanders. De negenzeventigjarige politicus verloor de Democratische voorverkiezingen van Biden, maar was uiteraard aanwezig op de inauguratie om Joe te steunen.

Eén bepaalde foto van hem in de tribune in Washington DC ging de hele wereld rond door de combinatie van zijn houding én outfit. Bernie droeg, in tegenstelling tot de andere genodigden die zich piekfijn uitdosten, een bruine regenjas met schattige, wollen wanten terwijl hij zijn benen en armen kruiste om zich warm te houden. Deze pose deed ons, en elk ander levend wezen op deze aardbol, denken aan die van een verveelde student in de klas en ging daarom viraal. Het is nu al dé meme van 2021 en de eerste maand van het jaar is zelfs nog niet voorbij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Put Bernie Anywhere’

Mensen fotoshoppen Bernie op de meest gekke plaatsen, op historische foto’s of in filmscènes en delen het resultaat op sociale media. Ben je niet zo’n krak in het fotoshoppen, maar wil je graag meesurfen op deze hype? Nick Sawhney heeft de ideale oplossing! Hij bokste de website ‘Put Bernie Anywhere’ in elkaar waar je gelijk welk adres, waar ook ter wereld kan ingeven. Als je op verzenden klikt, verschijnt de man in zijn iconische houding én natuurlijk met zijn wanten aan op de door jou ingevoerde bestemming. Het resultaat is hi-la-risch!

Zo kan je hem laten opduiken op de Vrijdagmarkt in Gent, de Meir in Antwerpen of zelfs in je eigen straat. Vooral dat laatste werd op onze redactie op veel gelach onthaald. Zelf eens proberen? Klik hier en bedenk een grappige locatie. Het is een toffe bezigheidstherapie op deze koude zaterdag en het tovert sowieso een glimlach op je gezicht. Dit zijn enkele voorbeeldjes:

Meir, Antwerpen

Vrijdagmarkt, Gent

Machu Picchu, Peru

In je eigen straat!

Lees ook: