Home LOL LOL: Benedict Cumberbatch leert je hoe je tóch blij kan lijken met...

LOL: Benedict Cumberbatch leert je hoe je tóch blij kan lijken met een fout kerstcadeau

Fout kerstcadeau
© YouTube: The Hook

Je hebt ongetwijfeld ooit in je leven al eens een fout kerstcadeau in ontvangst mogen nemen. Om de gever – en zijn ongetwijfeld goede bedoelingen – volgende keer niet te tonen dat je teleurgesteld bent, leert acteur Benedict Cumberbatch je hoe je in no time kan faken hoe blij je wel niet bent met je cadeautje.

Tampons, een handig apparaatje om gezichtshaar te verwijderen of net iets té vreemde kerstsokken: het is slechts een grip uit de allerfoutste kerstcadeautjes die ooit gegeven werden. Bang dat je lieve oma ook dit jaar niet begrepen heeft dat je pakje van vorig jaar niet zozeer in de smaak gevallen is? Opdat een voorbereid vrouw er twee waard is, deelt ‘Sherlock’-acteur Benedict Cumberbatch in een acting masterclass op YouTube zijn geheimen om enthousiasme te faken. Want ja, je zou niet willen dat de gever met een vervelend gevoel achterblijft, toch? Een leugentje om bestwil dus!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: