Home LOL Tips voor een geslaagde girls’ night

Tips voor een geslaagde girls’ night

Girls just wanna have fun

Corbis
Ben je je vriendinnen de laatste tijd een beetje uit het oog verloren? Is er vanavond wééral voetbal op tv? Hoog tijd voor een girls' night! Trommel je favoriete chicks op voor zwijmelfilms, een make-over en meer meisjes-onder-elkaar-fun!

1. De sfeer

Alles begint bij een gezellig girls only-sfeertje. Een dresscode afspreken is altijd een leuk idee. Ook kaarsjes, chocola en cocktails maken een avondje helemaal af.

2. Romantische komedies

Okay, ze zijn voorspelbaar. En melig. Maar ook zo zalig romantisch! Huur samen met je vriendinnen een echte meidenfilm à la Bridget Jones en zwijmel lekker weg!

3. Voor & Na

Mannen zullen nooit snappen waarom wij dames uren met ons haar en make-up kunnen experimenteren. Boots samen met je friends de Voor & Na-rubriek uit Flair na en ga samen voor een compleet nieuwe look

4. Dansen op oude klassiekers

The Spice Girls, Take That, Five… Ken je ze nog, die oude bandjes waarop jullie vroeger verzot waren? Pure nostalgie! Haal die bestofte nummers weer naar boven en ontpop tot echte dancing queens!

5. Pssst…

Waren de bedprestaties van je ex erbarmelijk? Wat is jouw favoriete standje? Je diepste zielenroerselen delen doe je nu eenmaal sneller als er geen mannen in de buurt zijn. Vertrouw je geheimen toe aan je vriendinnen, jullie band wordt er alleen maar sterker door!
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.