Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: Snoop Dogg sprak een voice-over in voor NikkieTutorials, en het resultaat...

ZIEN: Snoop Dogg sprak een voice-over in voor NikkieTutorials, en het resultaat is hilarisch

De video wist in 2 dagen tijd al meer dan 1,2 miljoen views te verzamelen.

Snoop Dogg en make-uptutorials? Het lijkt een onwaarschijnlijke combinatie, maar toch kan het. De rapper heeft namelijk een voice-over ingesproken voor een tutorial van de Nederlandse Nikkie De Jager aka Nikkie Tutorials. Zijn commentaar heeft ons alvast meerdere keren doen grinniken!

Het is niet de eerste keer dat er een beroemdheid te zien is op het YouTube-kanaal van NikkieTutorials. Zo deed ze in het verleden al de make-up van Kim Kardashian en Drew Barrymore. Toch gaat het er in haar nieuwe video iets anders aan toe, want daarin krijgt de make-upartieste het gezelschap van Snoop Dogg.

Voor alle duidelijkheid: Nikkie maakte de rapper niet op, maar hij mocht de make-uptutorial wel van commentaar voorzien. Hij heeft een voice-over voor het hele filmpje ingesproken. Terwijl Nikkie zich stap voor stap opmaakt, voorziet hij de boel van enkele hilarische opmerkingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: