Home LOL Vergeet dweilen! Met deze slippers van Zeeman maak jij al dansend je...

Vergeet dweilen! Met deze slippers van Zeeman maak jij al dansend je huis schoon

Wij hebben dit NU nodig.

slippers
© Zeeman

Heb jij ook zo’n hekel aan poetsen en ben jij continu op zoek naar hulpmiddeltjes die dit vervelende taakje een stuk makkelijker maken? Dan hebben wij een gouden tip voor jou, want bij Zeeman verkopen ze nu schoonmaakslippers. Zo kan jij al dansend de vloer proper maken!

Het is niet de eerste keer dat er een merk met dergelijke slippers op de markt komt, maar vanaf nu kan je ook bij Zeeman een paar schoonmaakslippers terugvinden. Kiezen kan je uit twee kleuren en voor een paar eigen slippers tel je slechts 2,99 euro neer.

slippers

How to

Hoe dat nu precies in zijn werk gaat? Wel, bij Zeeman raden ze je aan om een sopje te maken van koud water en wat witte azijn. Dit giet je vervolgens in een plantenspuit en spray je op de onderkant van de slippers. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is je favoriete playlist opzetten en al dansend je hele woonkamer schoonmaken in slechts enkele minuten. Pluspunt? De schoonmaakslippers zijn gemaakt van zacht chenille waardoor ze heerlijk aanvoelen aan je voeten. Zo blijven je voeten ook nog eens lekker warm, want je hoeft niet over de koude vloer te lopen. Win-win!

Op Twitter is er alvast iemand die het hebbeding in real life uitprobeerde en héél enthousiast is over het resultaat. Al zal je wel snel moeten zijn als je nog een exemplaar wil bemachtigen, want online is de voorraad al helemaal uitgeput.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.